BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriŞekerbank’tan cep telefonlarını POS cihazına çeviren teknoloji----

Şekerbank’tan cep telefonlarını POS cihazına çeviren teknoloji

Şekerbank’tan cep telefonlarını POS cihazına çeviren teknoloji
28 Ekim 2020 - 08:50 www.finansgundem.com

Şekerbank, cep telefonları ile uzaktan ve temassız ödeme alınmasını sağlayan teknoloji ürünü CEPOS’u esnaf ve işletmelerin hizmetine sundu.

Şekerbank, esnaf ve işletmelere tahsilatlarda büyük kolaylık sağlayacak inovatif ürünü CEPOS’u hayata geçirdi. Şekerbank, banka ve kredi kartıyla ödeme alma hizmeti kuruluşu Ödeal ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle akıllı telefonları POS cihazına dönüştürecek. İş birliği kapsamında banka ve kredi kartı ile ödeme almak isteyen esnaf ve işletmeler herhangi ek bir cihaza gerek kalmadan cep telefonlarını POS cihazı olarak kullanabilecek.

CEPOS uygulamasında aidat, kullanım bedeli gibi ücretler bulunmazken, işlemler kart sahibinin cep telefonuna gelen SMS ile uzaktan ödeme yöntemiyle tamamlanıyor. 

Kumoğlu: Esnaf ve işletmelere diledikleri yerden temassız tahsilat yapma imkanı sağlıyoruz

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, CEPOS ürünü ile ilgili şunları söyledi: “Pandemi ile beraber temassız ödeme sistemlerine ilgi ciddi oranda arttı.  Biz de bu dönemde Ödeal ile yaptığımız iş birliği sayesinde esnaf ve işletmelerimize CEPOS uygulaması ile diledikleri zaman diledikleri yerde Banka veya kredi kartı ile cep telefonlarından temassız tahsilat yapma imkanı sağladık. CEPOS uygulaması POS cihaz maliyetini de ortadan kaldırıyor. Bu da bankacılık sistemine dahil olamayan özellikle düşük tutarlarla işlem yapılan mikro segmentteki esnafımızın nakit akışlarını artırarak maliyetlerini azaltmasını sağlıyor. Tüm müşterilerimizin işlerine hız, verimlilik ve kolaylık sağlayacak katma değerli hizmetler sunmaya devam edeceğiz.”

Güngör: Kullanıcı dostu yeni bir ödeme çözümü sunuyoruz

Ödeal kurucu ortağı ve Genel Müdürü Fevzi Güngör ise konuyla ilgili olarak: “Şekerbank ile yaptığımız işbirliği ile Türkiye’ye kullanıcı dostu yeni bir ödeme çözümü daha sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ödeal’ın kendisini kanıtlamış ödeme çözümlerinin Şekerbank’ın bankacılık tecrübe ve birikimiyle bir araya gelmesinin güzel bir sinerji oluşturmasını bekliyoruz. CEPOS ürününün Ödeal altyapısı üzerinden çalışması bizim için de sunduğumuz ürünlerin daha geniş kitlelerle buluşması açısından önemli bir kilometre taşıdır. Banka-fintek işbirliklerini sadece hesap açıp POS vermenin ötesine geçiren bu gibi adımları son derece vizyoner ve Türkiye için doğru buluyoruz” dedi.

ECB daha fazla parasal desteğe hazır mı?

TCMB enflasyonu revize eder mi?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)