BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank'tan anlamlı destek----

Şekerbank'tan anlamlı destek

Şekerbank'tan anlamlı destek
16 Eylül 2013 - 09:46 www.finansgundem.com

‘Kapımız Esnafa Açık’ platformu bünyesindeki 'Esnafın Günü' etkinlikleri, 80'e yakın çalışanla Büyükada'da gerçekleştirildi...

Şekerbank’ın 60. kuruluş yılında esnafın iş hacminin artması amacıyla oluşturduğu ‘Kapımız Esnafa Açık’ platformu kapsamında yıl başından bu yana sürdürülen ‘her ayın 15’i Esnafın Günü’ etkinlikleri, bu kez 80’e yakın Şekerbank çalışanının katıldığı bir koşuyla Büyükada’da gerçekleştirildi.
Şekerbank, kamu, STK ve özel sektör kuruluşlarının esnaf için bir araya geldiği ‘Kapımız Esnafa Açık’ platformu kapsamında faaliyetlerine devam ediyor. Platform dahilindeki ‘Her ayın 15’i Esnafın Günü’ne dikkat çekmek amacıyla Şubat ayından bu yana farklı Anadolu illerinde düzenlenen etkinlikler ile tüketicileri mahalle esnafından alışveriş yapmaya teşvik eden Şekerbank, bu sayede esnafın iş hacminin artmasını hedefliyor. 
Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin ve İşletme-Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız’ın da aralarında bulunduğu 80’e yakın Şekerbank çalışanının katıldığı etkinlik, 15 Eylül’de New Balance Büyükada Koşusu kapsamında gerçekleştirildi. Toplamda 1000’den fazla kişinin koştuğu etkinliğe Şekerbank, İstanbul genelindeki İşletme ve Tarım Bankacılığı çalışanlarından oluşan 80’e yakın bir grupla eşlik etti.
“Her ayın 15’inde mutlaka mahalle esnafından alışveriş yapıyorum”
‘Kapımız Esnafa Açık’ platformunun reklam filmi çekimlerinin de yapıldığı Büyükada’da esnafı ziyaret eden Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin şöyle konuştu:
“Kapımız Esnafa Açık platformu kapsamında Şubat ayından bu yana ‘her ayın 15’i Esnafın Günü’ konusunda bilinirlik sağlamak, tüketicileri mahalle esnafından alışveriş yapmaya yönlendirmek için farklı Anadolu illerini ziyaret ediyoruz. Bazı illerde yerel esnaf odaları ile protokol imzalıyor, bazı illerde indirim günleri düzenliyor, bazı illerde ise bizler esnaf çarşısını gezerek farkındalık sağlamaya çalışıyoruz. Bankamızın 60. kuruluş yılında esnaf için oluşturduğumuz bu platformda hepimiz profesyonelliğin yanında gönülden yer alıyoruz. Ben de her ayın 15’inde mutlaka mahalle esnafından alışveriş yapıyorum ve herkesi buna davet ediyorum. ”
Esnaf için yapılan ilk ve tek proje
Şubat 2013’te başlatılan ‘Kapımız Esnafa Açık’ platformu bu alanda esnaf için yapılan ilk ve tek proje olarak tanımlanıyor. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı himayesinde ve Türkiye genelindeki 82 Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile 3 bin 100 Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı kapsayan proje, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu’nun (TESK) desteğiyle gerçekleştiriliyor. Esnafa fayda sağlayacak birçok işbirliği, proje, ürün ve hizmet içeren ‘Açık’ platformu ile tüketiciler her ayın 15’inde esnaftan alışveriş yapmaya yönlendirilerek esnafın iş hacminin artması ve böylece kapılarının hep ‘açık’ kalması, üretimin ve beraberinde ülke ekonomisinin canlanmasına katkı sağlanması amaçlanıyor.
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)