BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank'ta Genel Müdür Yardımcısı ataması----

Şekerbank'ta Genel Müdür Yardımcısı ataması

Şekerbank'ta Genel Müdür Yardımcısı ataması
08 Ekim 2019 - 18:50 www.finansgundem.com

Şeker Leasing Genel Müdürlüğü görevinden geçtiğimiz ay sonunda ayrılan Burak Latif Latifoğlu, Şekerbank Genel Müdür Yardımcılığı'na atandı

FINANSGUNDEM.COM

Şekerbank (SKBNK) üst yönetiminde Genel Müdür Yardımcılığı düzeyinde bir atama yapıldığı duyuruldu.

Banka tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamaya göre, Yönetim Kurulu'nun bugün (8 Ekim) aldığı karar ile Burak Latif Latifoğlu, Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.
Latifoğlu yeni görevine Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) onayının ardından başlayacak.

Daha önce Şeker Leasing'de Genel Müdürlük görevini yürütüen Latifoğlu'nun bu görevinden 30 Eylül tarihinde ayrıldığı açıklanmıştı.

Burak Latif Latifoğlu kimdir?

Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat (İngilizce) bölümünden 2004 yılında mezun olan Burak Latif Latifoğlu, kariyerine 2005 yılında İdari Yargı Hakimi olarak başladı. Daha sonra Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK)’na geçen Latifoğlu, Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcısı olarak 2006 yılında başladığı görevinden 2017 yılında Bankalar Yeminli Başmurakıbı unvanı ile ayrıldı.

Bu süre içerisinde Türkiye ve yurtdışında çok sayıda banka ve banka dışı finansal kurum denetiminde bulunarak, 2014-2017 yıllarında da Denetim Grup Başkanı ve vekil Daire Başkanı olarak görev yaptı. Latifoğlu, Ekim 2017 - Ekim 2018  tarihleri arasında Şeker Finansal Kiralama A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlük görevlerini yürüttü.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)