BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbanklılar esnaf için maratondaydı ----

Şekerbanklılar esnaf için maratondaydı

Şekerbanklılar esnaf için maratondaydı
17 Kasım 2013 - 20:20 www.finansgundem.com

Vodafone İstanbul Maratonu’nda da ilginç bir grup vardı: 100 Şekerbank çalışanı…

Şekerbank, kamu, STK ve özel sektör kuruluşlarının esnaf için bir araya geldiği ve tüketicileri esnaftan alışveriş yapmaya teşvik eden ‘Kapımız Esnafa Açık’ platformuna dikkat çekmek için bugün Vodafone İstanbul Maratonu'ndaydı.
Şekerbank, İşletme ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız’ın da aralarında bulunduğu, İstanbul genelindeki şube, bölge ve genel müdürlük çalışanlarından oluşan 100 kişilik bir grup dev etkinlikte yer aldı.
Şekerbank, 60. kuruluş yılında esnafın iş hacminin artması amacıyla ‘Kapımız Esnafa Açık’ platformu oluşturmuş ve yıl başından bu yana sürdürülen ‘Her Ayın 15’i Esnafın Günü’ etkinlikleri kapsamında 15 Eylül’de de binden fazla kişinin koştuğu New Balance Büyükada Koşusu’na Şekerbank çalışanlarından oluşan yaklaşık 80 kişilik bir grupla eşlik etmişti. Platform dâhilinde ‘Her ayın 15’i Esnafın Günü’ için Şubat ayından bu yana farklı Anadolu illerinde düzenlenen etkinlikler ile tüketicileri mahalle esnafından alışveriş yapmaya teşvik eden Şekerbank, bu sayede esnafın iş hacminin artmasını hedefliyor.
'Şekerbank olarak esnafımızın yanındayız'
Halit Haydar Yıldız,  Şubat 2013’te başlatılan ‘Kapımız Esnafa Açık’ platformunun bu alanda esnaf için yapılan ilk ve tek proje olduğunu söyleyerek platform kapsamında bugüne kadar pek çok etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade etti. ‘Her ayın 15’i Esnafın Günü’ konusunda kamuoyunda önemli bir farkındalık oluştuğunun altını çizen Yıldız, “Amacımız, bilinirlik sağlamak, tüketicileri mahalle esnafından alışveriş yapmaya yönlendirmek. Esnafımızın yanında olmak için bazı illerde yerel esnaf odaları ile protokol imzalıyor, bazı illerde indirim günleri düzenliyor, bazı illerde ise bizler esnaf çarşısını gezerek farkındalık sağlamaya çalışıyoruz'' dedi.
 Esnaf için yapılan ilk ve tek proje
‘Kapımız Esnafa Açık’ platformu bu alanda esnaf için yapılan ilk ve tek proje olarak tanımlanıyor. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı himayesinde ve Türkiye genelindeki 82 Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile 3 bin 100 Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı kapsayan proje, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu’nun (TESK) desteğiyle gerçekleştiriliyor. Esnafa fayda sağlayacak birçok işbirliği, proje, ürün ve hizmet içeren ‘Açık’ platformu ile tüketiciler her ayın 15’inde esnaftan alışveriş yapmaya yönlendirilerek esnafın iş hacminin artması ve böylece kapılarının hep ‘açık’ kalması, üretimin ve beraberinde ülke ekonomisinin canlanmasına katkı sağlanması amaçlanıyor.
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)