BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank’ın Sürdürülebilirlik Raporu’na uluslararası iki ödül----

Şekerbank’ın Sürdürülebilirlik Raporu’na uluslararası iki ödül

Şekerbank’ın Sürdürülebilirlik Raporu’na uluslararası iki ödül
24 Şubat 2021 - 14:00 www.finansgundem.com

Şekerbank’ın Sürdürülebilirlik Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından düzenlenen ve sürdürülebilirlik alanındaki en saygın ödüllerden biri olan Vision Awards’da iki ödül birden kazandı.

Şekerbank’ın Sürdürülebilirlik Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (League of American Communications Professionals - LACP) tarafından her yıl uluslararası platformda düzenlenen LACP Yıllık Raporlama Yarışması, 2019/20 Vizyon Ödülleri (LACP's Annual Report Competition, 2019/20 Vision Awards) organizasyonunda altın (Gold) ve teknik başarı (Technical Achievement) başlıklarında iki ödül kazanmayı başardı. Şekerbank Sürdürülebilirlik Raporu, tüm raporlar arasından seçilen ‘Top 100’ listesinde 98 puan ile 53. sırada yer aldı.

Ödüle ilişkin LACP tarafından Bankaya gönderilen mektupta, dünya çapında çok çeşitli sektörleri ve organizasyonel boyutları temsil eden birçok şirketten bugüne kadar benzeri görülmemiş sayıda yapılan 6 bin başvuru içinde Şekerbank’a ait sürdürülebilirlik raporunun “övgüye değer istisnai özellikler taşıdığı” belirtildi.

Toplumsal kalkınmayı ve üretimi desteklemeye yönelik kuruluş misyonundan hareketle sürdürülebilir bankacılıkta öncü bir rol üstlenen Şekerbank, Sürdürülebilirlik Raporu ile kilit paydaş grupları nezdinde ekonomik, toplumsal ve çevresel etkileri ile birlikte, Kovid-19 salgınının tüm dünyada hızlandırdığı dijital dönüşüme yönelik çalışmaları içeren performansı ile ülkenin sürdürülebilir kalkınmasına sağladığı katkıyı belgelemişti. Şekerbank 2013’ten bu yana iki yılda bir sürdürülebilirlik raporu yayımlayarak paydaşların ve kamuoyunun bilgisine sunuyor.

Aybala Şimşek: Sürdürülebilir dijital bankacılık çalışmalarımız pandemi ile çok daha önemli hale geldi

Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Aybala Şimşek, Şekerbank’ın aldığı ödüllerle ilgili şu değerlendirmeleri yaptı: “Sürdürülebilir bankacılıktaki 67 yıllık öncü rolümüz doğrultusunda, devam eden ‘Dijital Transformasyon Programı’mız ile kazandığımız yetkinliklerle bu alanda uluslararası bir örnek model sunmaya hazırlanıyoruz. Bu kapsamda yürüttüğümüz sürdürülebilir dijital bankacılık çalışmalarımız pandemi süreci ile çok daha önemli hale geldi. Türkiye’de daha çok kişinin finansman kaynaklarına erişmesi, kadınlarımızın girişimciliğe teşvik edilmesi, üretimin ve istihdamın desteklenmesi, enerji verimliliği yatırımlarının yaygınlaşması ve kırsal bölgelerin kalkınması için yaptığımız çalışmaları özetlediğimiz Sürdürülebilirlik Raporu’muzun küresel düzeyde en saygın organizasyonlardan biri olan LACP tarafından ödüllendirilmesinden büyük mutluluk duyduk.”

Şekerbank’a Sürdürülebilir Bankacılık alanında iki uluslararası ödül

Şekerbank’tan KOBİ’lere özel ‘İşinize Dost Kredi’

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)