BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank'a yeni genel müdür yardımcısı----

Şekerbank'a yeni genel müdür yardımcısı

Şekerbank'a yeni genel müdür yardımcısı
10 Haziran 2014 - 16:08 www.finansgundem.com

Ahmet İlerigelen Şekerbank Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı

Şekerbank'a yeni kan. Tecrübeli bankacı Ahmet İlerigelen Şekerbank Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

İşte Şekerbank'tan yapılan o açıklama;

Yönetim Kurulumuzun 10.06.2014 tarih ve 167 sayılı kararı ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun onayını müteakip geçerli olması kaydıyla Ahmet İlerigelen'in genel müdür yardımcılığı görevine atanmasına karar verilmiştir.

Ahmet İlerigelen kimdir?

30 yılı aşkın bankacılık tecrübesi olan İlerigelen sektörün duayen isimlerinden biri. 1961 doğumlu Ahmet İlerigelen, İstanbul Üniversitesi İşletme- Maliye Bölümü’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi’nde Para ve Banka yüksek lisansı yaptı. Bankacılık kariyerine 1983 yılında Yapı ve Kredi Bankası’nda başladı ve genel müdür yardımcılığına kadar yükseldi. 2007 yılında Yapı Kredi’nin Koç Grubu’na satılmasıyla birlikte yönetim kadrosunda yaşanan değişimin ardından bankadan ayrılarak Tekstilbank’a transfer oldu. 2010 yılına kadar Tekstilbank’ta Operasyonlar ve Krediler Grubu’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra Fiba Grubu’na katıldı. 2010 yılında Grubun sahabi olduğu Credit Europe Bank’ta görev aldı. Fibabanka’nın alınmasının ardından bankanın İcra Kurulu Üyesi ve Krediler'den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. İlerigelen 2014 Şubat ayında bu görevinden ayrıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)