BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank'a Midas Awards'tan iki altın----

Şekerbank'a Midas Awards'tan iki altın

Şekerbank'a Midas Awards'tan iki altın
03 Aralık 2015 - 14:14 www.finansgundem.com

Şekerbank, "Aile Çiftçiliği" kampanyası kapsamında Midas Awards 2015'te Türkiye’den en çok ödül alan banka oldu

Kuruluş amacı tarımın finansmanı olan Şekerbank’ın “Aile Çiftçiliği” reklam kampanyası kapsamında gerçekleştirilen “Tweet Köy” projesi, New York Festivals’in düzenlediği uluslararası finansal pazarlama ve reklam yarışması Midas Awards 2015’te, 2 altın ve 1 gümüş ile Türkiye’den en çok ödül alan banka oldu.

Dünyanın global ölçekteki tek finansal reklam ve pazarlama yarışması olan Midas Awards 2015’in kazananları belli oldu. Ödüller, New York’ta düzenlenen törenle sahiplerini bulacak. 

Concept Reklam Ajansı imzası taşıyan “Tweet Köy” reklam kampanyası, “İnteraktif Kampanya” ve “Düşük Bütçeli Kampanya” kategorilerinde altın, “Outdoor” kategorisinde ise gümüş ödüle layık görüldü. 

Reklam filmi ile tweet’ler gerçek sahiplerine ulaştı  

Şekerbank, üretimin sürdürülebilirliği için çiftçiler toprağını, köyünü bırakıp gitmesin diye Kasım 2014’te “Aile Çiftçiliği” projesini başlatarak tarımın önemini kentli insanın gündemine taşımıştı. 

Söz konusu proje kapsamında,  #senbırakıpgitmediye etiketiyle çiftçilere iletilen mesajların, gerçek sahiplerine doğrudan ulaştırılması fikrinden hareketle hazırlanan yeni reklam için Twitter mesajları tabelalara bastırılmış, köylerin en merkezi yerlerine, evlerin ya da çeşmelerin duvarlarına asılmıştı.   

TV ve dijital mecralarda yayınlanan reklam kampanyası, ilk reklam filminde olduğu gibi yine büyük ilgi görmüştü. Sosyal medya kanallarında paylaşılan “Tweet Köy” reklam filmi, Twitter’da 465 binden fazla kez görüntülendi. Facebook’ta 700 binden fazla kişiye ulaşırken, yaklaşık 215 bin kez izlendi. YouTube’da ise 500 bine yakın kez görüntülendi ve 200 bine yakın sayıda da izlendi. 

“Tweet Köy”, 5’i yurt dışından toplam 11 ödül aldı 

Midas ödülleri ile birlikte “Tweet Köy”ün, 5’i yurt dışından olmak üzere aldığı ödüllerin toplamı da 11’e ulaştı. 

Daha önce, yaratıcı iletişim alanında dünyanın en önemli festivali olarak kabul edilen 62. Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nin “Açıkhava” kategorisinde bronz aslan ödülünün sahibi olan “Tweet Köy” reklam filmi, Golden Drum’ın “Direct” kategorisinde de gümüş ödüle layık görülmüştü. 

Sürdürülebilirlik Akademisi’nin düzenlediği “Sürdürülebilir İş Ödülleri”nin “Sürdürülebilirlik İletişimi” kategorisinde ödül alan proje, 2015 Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması’nın “Açıkhava-Out of Home/Hizmet”, “Doğrudan Pazarlama/Ortam Reklamı (Ambient)” ve “Medya/Ürün ve Servis/Hizmet” kategorilerinde Kristal Elma, “Medya/En İyi Ambient Mecra Uygulaması” kategorisinde gümüş ödüle değer görülmüştü. 

“Tweet Köy”, bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen MediaCat Felis Ödülleri’nin “Medya/Ambient Medya Kullanımı” kategorisinde de ödül almıştı. 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)