BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank taşınacak!----

Şekerbank taşınacak!

Şekerbank taşınacak!
28 Ocak 2015 - 06:41 www.finansgundem.com

Şekerbank Genel Müdürü Halit Yıldız, Nisan ayında genel müdürlük binasını taşıyacaklarını açıkladı

Şekerbank, genel müdürlük binasını da taşımaya hazırlanıyor. Zincirlikuyu’daki Metrocity’nin ofis blokunda yer alan genel müdürlükteki tüm birimler 4.Levent’te yeni yapılan binaya geçecek. 25 katlı yeni bina Loft Mimarlık imzası taşıyor.

Şekerbank Genel Müdürü Halit Yıldız, mevcut binadaki ortak kullanım alanlarının mesai saatleri içinde zaman zaman kendilerine çeşitli zorluklar yarattığını kaydederek “Bize ait bir bina olacak. Çalışanlar için farklı kullanım alanları dizayn ediyoruz. Nisan ayında taşınmayı hedefl iyoruz” dedi.

Bankaların artık üretimi, ihracatı ve istihdam yaratacak yatırımları desteklemek zorunda olduğuna değinen Yıldız, “Ülkenin kalkınması, üretim ve ihracattan gelecek. Burada da en büyük rol bankalara düşecek. Regülasyonlar da üretimi destekleyici noktaya geldi ama bir ince ayar daha yapılmasını bekliyoruz" tespitinde bulundu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)