BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank SPK'ya başvurdu----

Şekerbank SPK'ya başvurdu

Şekerbank SPK'ya başvurdu
10 Haziran 2013 - 18:20 www.finansgundem.com

Şekerbank 300 milyon euro tutara kadar ikincil sermaye benzeri borç hükmüne haiz tahvil ihracı için SPK'ya başvurdu

Şekerbank  300 milyon euro veya muadili TL tutara kadar ikincil sermaye benzeri  borç hükmüne haiz tahvil ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na  başvurdu. Banka açıklamayı KAP'a yaptı.
İşte o açıklama;
Bankamız Yönetim Kurulu tarafından, Bankamızca Türkiye dışında yerleşik gerçek ve tüzel kişilere satılması koşuluyla, toplam 300 milyon EUR veya muadili Türk Lirası veya yabancı para tutarına kadar, sabit veya değişken faizli, çeşitli tertip ve vadelerde, bir veya birden fazla seferde "Bankaların Özkaynaklarına İlişkin Yönetmelik"in 8. maddesi uyarınca ikincil sermaye benzeri borç hükmünü haiz tahvil veya benzeri borçlanma aracı türünden borçlanma aracı ihraç edilmesine ve bunlara ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu ve diğer yetkili merciler nezdinde başvuruların yapılarak gerekli izinlerin alınmasını teminen Genel Müdürlüğe yetki verilmiştir.
Bu kapsamda  Bankamızca Türkiye dışında yerleşik gerçek ve tüzel kişilere satılması koşuluyla, toplam 300 milyon EUR veya muadili Türk Lirası veya yabancı para tutarına kadar, bir veya birden fazla seferde ikincil sermaye benzeri borç hükmünü haiz tahvil veya benzeri borçlanma aracı türünden borçlanma aracı ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştur.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını  bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)