BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞehit yüzbaşı son yolculuğuna uğurlandı----

Şehit yüzbaşı son yolculuğuna uğurlandı

Şehit yüzbaşı son yolculuğuna uğurlandı
05 Kasım 2016 - 15:00 www.finansgundem.com

Fırat Kalkanı Harekatı’nda terör örgütü DEAŞ'ın saldırısında şehit düşen Yüzbaşı Alper Kocaman’ın cenaze töreni Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde yapıldı

Şehidin cenazesine, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, MHP lideri Devlet Bahçeli ve kuvvet komutanları da katıldı. Şehit yüzbaşının 3 yaşındaki oğlu Ata Alp, törene katılanlara duygulu anlar yaşattı.

Cenaze namazından sonra şehidin babası Osman Kocaman, oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Törenin sonundaysa eşi Azize Kocaman ve oğlu Ata Alp ay-yıldızlı bayrağa sarılı tabuta dokunarak şehide veda etti.

Bu arada törenin sonunda şehidin naaşının selamlanması için top arabasının geçişi sırasında aile ve yakınlarının önünün sivil polislerce kapatılması tepkilere neden oldu.

Törenin ardından şehidin naaşı Cebeci Mezarlığı’na defnedildi.

32 yaşındaki Yüzbaşı Alper Kocaman, Suriye’nin kuzeyinde sürdürülen operasyon sırasında Türk askeri birliğine terör örgütü IŞİD’ın yaptığı havan topu, roket ve el bombalı saldırıda şarapnel parçalarıyla yaralanmış, helikopterle getirildiği Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

Fırat Kalkanı Harekatı’nın başlamasından itibaren geçen 74 günlük süreçte şehit asker sayısı 12’ye yükseldi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)