BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSedat Peker tahliye edildi----

Sedat Peker tahliye edildi

Sedat Peker tahliye edildi
10 Mart 2014 - 13:45 www.finansgundem.com

Ergenekon sanıklarından tahliye talepleri kabul edilenler arasında Sedat Peker de var



İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesi, Ergenekon Davası'nın sanıklarından gazeteci Tuncay Özkan, Sedat Peker ve emekli Albay Levent Göktaş'ın tahliyesine karar verdi.

'Kelebek Operasyonu' kapsamında 2007 yılında tutuklanan ve organize suç örgütü liderliği suçundan 14 yıl 5 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılan Peker (42) tahliye oldu.

Ergenekon soruşturması kapsamında da ilk olarak tutuksuz yargılanan Peker, duruşmalara katılabilmesi için Silivri L Tipi Kapalı Cezaevi'ne nakledilmişti. Beş yılını dolduran tutukluların tahliye edilmesi yönündeki karar üzerine gözler Silivri Cezaevi'ne çevrilmişti. Silivri Cezaevi önünde güvenlik önlemleri alındı.

TUNCAY ÖZKAN'A VAR, SEDAT PEKER'E YOK

Uzun tutukluluk süresinin de 10 yıldan 5 yıla inmesiyle Ergenekon davasında ağırlaştırışmış müebbet hapis cezasına çarptırılan gazeteci Tuncay Özkan, 23 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılan emekli albay Levent Göktaş ile 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Sedat Peker tahliye edildi.

İstanbul 21'inci Ağır Ceza Mahkemesi Özkan ve Göktaş hakkında yurt dışı çıkış yasağı koyarken, Peker hakkında herhangi bir adli kontrol uygulamadı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)