BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSeçimi kaybeden Kanye West, 2024'e hazırlanıyor----

Seçimi kaybeden Kanye West, 2024'e hazırlanıyor

Seçimi kaybeden Kanye West, 2024'e hazırlanıyor
04 Kasım 2020 - 13:22 www.finansgundem.com

ABD başkanlık seçimlerinde adaylığını ilan eden şarkıcı Kanye West, sonuçlar yavaş yavaş belli olurken seçimi kaybettiğini kabul etti. Ünlü rapçi, yaptığı paylaşımda 2024'te yeniden aday olacağının sinyalini verdi.

Kanye West, sonunda başkanlık seçimini kaybettiğini kabul etti. Oy sayımı esnasında yayınlanan videosunda hala iddialı olduğu görülen ve  halinden dolayı sosyal medyada alay konusu edilen 43 yaşındaki rap şarkıcısı, şimdiden gözünü 2024 seçimlerine dikti.

West, seçim sonlarını gösteren ABD haritası önündeki fotoğrafını paylaşarak, “Kanye 2024” mesajını yazdı.

ABD’de başkanlık yarışı sonuçları açıklanmaya devam ederken, en sansasyonel adaylardan rap şarkıcısı Kanye West’in şimdiye dek 50 bin oy aldığı açıklandı. Seçime bağımsız aday olarak katılan West’in en fazla oyu Tennessee eyaletinde aldığı öğrenildi.

Metro’nun haberine göre West bu eyaletten 10 bin oy aldı. Bu da oyların yüzde 0.3’ü anlamına geliyor. Buna göre şarkıcı, eyalette Anayasa Partisi, Yeşil Parti, Sosyalizm ve Özgürlük Partisi’ni geçti. Ancak Özgürlük Partisi’nden Jo Jorgensen 19 bin oyla West’in önüne geçti.

Kanye West seçim yenilgisini kabul etti, 2024'e hazırlanmaya başladı - 1

Tennessee eyaletinde Trump oyların yüzde 61.1’ini aldı. Seçimin şimdiye kadar belli olan sonuçlarına göre West, Trump’ın, rakibi Biden’dan fazla oy aldığı yerlerde yüksek oranda oy elde etti. West en çok Arkansas, Idaho, Kentucky, Louisiana, Mississippi, Oklahoma ve Utah’ta oy aldı.

Seçimde oy sayımı hala devam ederken Kim Kardashian’la evli olan dört çocuk babası rapçinin Beyaz Saray hayaline ulaşıp ulaşamayacağını ekran başında izlerken görüldüğü video sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Pek çok insan, West’in videoda kazanacağına inandığını belli eden görüntüsünün kendilerini üzdüğünü belirtti.

Kanye West, ABD Başkanlığı'na aday oluyor

 

Kanye West'ten seçim kampanyasına 6 milyon dolarlık harcama

 

Bir eyaleti daha Trump kazandı

 

Trump: Biz bu seçimi kazandık!

 

Biden: Arizona'yı kazandığımızı düşünüyorum

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)