BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSeçilirse 3. Dünya Savaşı çıkacak!----

Seçilirse 3. Dünya Savaşı çıkacak!

Seçilirse 3. Dünya Savaşı çıkacak!
26 Ekim 2016 - 13:11 www.finansgundem.com

Donald Trump, başkanlık seçimindeki rakibi Hillary Clinton ve Suriye politikası üzerine konuştu

ABD'nin Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, rakibi Hillary Clinton ve Suriye politikası üzerine konuştu. Trump, ülkesinin Suriye'de DEAŞ konusuna odaklanması gerektiğini belirtti.

Cumhuriyetçi başkan adayı, "Suriye'ye değil, DEAŞ'a odaklanmalıyız. Artık sadece Suriye'yle savaşmıyorsunuz. Suriye, İran ve Rusya'yla da savaşıyorsunuz. Clinton seçilirse, Suriye meselesi Üçüncü Dünya Savaşı ile sonuçlanır." ifadelerini kullandı.

Başkan seçilirse yürüteceği Suriye politikasına ilişkin henüz net açıklamalar yapmayan Trump, "Deaş'ı düşünürsek Esed benim için ikinci sırada." demekle yetindi.

Trump'ın 'Üçüncü Dünya Savaşı' açıklamasının ardından, Clinton cephesinden Cumhuriyetçi adaya yanıt geldi. Clinton'ın sözcüsü Jesse Lehrich Trump'ı, Putin'in konuşma taktiklerini kullanmak ve ABD halkının korkularına oynamakla suçladı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hadi ordan26 Ekim 2016 14:40

    Cok dogru. Clinton secilirse neoconlarin da destegi ile 3.Dunya savasi muhtemel. Zira ABD deki 3-5 zengin zevatin dunyaya yon vermek için ihtiyaclari var.