BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriSEC, Bitcoin yatırım fonuna onay vermedi----

SEC, Bitcoin yatırım fonuna onay vermedi

SEC, Bitcoin yatırım fonuna onay vermedi
17 Haziran 2021 - 07:53 www.finansgundem.com

ABD düzenleyicileri, bir Bitcoin ETF'yi onaylayıp onaylamama konusundaki kararlarını bir kez daha erteledi

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), bir ürünün Cboe Global Markets Inc'de listeleme teklifi hakkında daha fazla kamu görüşü isteyeceğini söyledi. SEC, bu yıl, en büyük kripto para birimini borsada işlem gören bir fon biçiminde alıp satmanın yapmanın bir yolunu arayan yatırım bankalarına cevap vermeyi bir kez daha ertelemiş oldu.

Kripto piyasası, ajansın dünyanın en değerli dijital tokenini kurumsal yatırımcılar arasında ana akım haline getirebilecek bir ürün olan bir Bitcoin ETF'ye imza atma konusundaki isteksizliğinden dolayı uzun süredir hayal kırıklığı içinde.

Finansgundem.com’un derlemelerine göre, ABD başta olmak üzere 20 ülkede varlık yönetim hizmeti veren Invesco, kripto bağlantılı ETF’si için SEC’e başvurdu. ABD merkezli varlık yönetim şirketi Invesco, kripto para birimi odaklı borsa yatırım fonu başlatmak için SEC’in kararını bekliyordu.
Invesco Galaxy Blockchain Economy ETF ve Invesco Galaxy Crypto Economy ETF'nin yaklaşık %85'i kripto bağlantılı hisse senetlerinde oluşturmayı planlıyordu. Portföyün geri kalanı, kripto para birimleri tutan diğer varlık ve fonlarda olacaktı. SEC, Bitcoin ETF başvuruları hakkında bir karar vermeyi erteledi, ancak geçen ay yeni Başkan Gary Gensler'in negatif yorumlarından sonra bu yıl onaylanma ihtimali azaldı. Fidelity Investments, Grayscale Investments ve WisdomTree Investments dahil olmak üzere en az 12 ihraççı şu anda bir Bitcoin ETF'si peşinde koşuyor.

Bitcoin küresel eşitsizliği nasıl çözecek?

 

Ethereum Bitcoin’i alt etmeye yaklaştı mı?

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim Gürses21 Haziran 2021 00:21

    Amazon İsimli İnternet Firması Ben Hiçbirşey Satın almadığım halde Hesabımdan  Para Çekmiş En Kısa Zamanda Çekilen Parayı Geri Hesabıma İade Etsin  Selam  Kerim Gürses İstanbul  i taşıyan İnternet Firması İki Defa