BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro Ekonomi"SD" yayın frekansı için kanallar yarışıyor----

"SD" yayın frekansı için kanallar yarışıyor

SD yayın frekansı için kanallar yarışıyor
17 Nisan 2013 - 13:33 www.finansgundem.com

11 ulusal kanalın ihalesi için 14 kanaldan teklif alınıyor. İşte ihaleye katılan kanallar

RTÜK'ün ulusal karasal sayısal televizyon yayın lisansı sıralama ihalesinin ikinci gününde, genel yayın türünde SD yayın yapacak 11 ulusal kanalın yayın lisansı için tekliflerini sundu.
Bilkent Otel'de gerçekleştirilen ve üç gün sürecek ihalenin ikinci gününde, genel yayın türünde Standart Çözünürlüklü (SD) yayın yapacak 11 ulusal kanalın ihalesi gerçekleştirilecek. İhale Komisyon Başkanlığını RTÜK Başkan Yardımcısı Aslan Narin'in yaptığı ihaleye başvuru yapan ve koşulları uygun toplam 14 yayın kuruluşu katılıyor.
Bugünkü ihaleye katılan yayın kuruluşları şöyle:
"Star Medya Ajans Anonim Şirketi (Karamel TV), Doruk Televizyon ve Radyo Yayıncılık Anonim Şirketi (CNN Türk), Yeditepe İletişim Hizmetleri Sanayi ve Ticari Anonim Şirketi(Ulusal 1), Göktuğ Elektronik Yayıncılık Sanayi Ticari İşletme Anonim Şirketi (Flash TV), Trakya İletişim Radyo ve Televizyon Anonim Şirketi (TV Çorlu), EKO Televizyon Yayın Anonim Şirketi (TV2), Meltem Radyo ve Televizyon Yayıncılık Anonim Şirketi (Meltem TV), Turkuvaz Televizyon ve Radyo İşletme Anonim Şirketi (ATV Avrupa), Güçlü Radyo ve Televizyon Yayıncılığı Prodüksiyon Reklamcılık Ticaret Anonim Şirketi (EM TV), Kanal Beyaz Televizyon Radyo Yayıncılığı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (Beyaz TV), Hayat Görsel Yayıncılık Anonim Şirketi (Kanal 7), Yumurcak Yayıncılık Hizmetleri Anonim Şirketi (Yumurcak TV), NET Yayıncılık Sanayi ve Ticari Anonim Şirketi (TV NET), NTV Radyo ve Televizyon Yayıncılığı Anonim Şirketi (NTV)"
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)