BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemScholz: Avrupa'nın bir arada durmayı başarması iyi bir işaret----

Scholz: Avrupa'nın bir arada durmayı başarması iyi bir işaret

Scholz: Avrupa'nın bir arada durmayı başarması iyi bir işaret
30 Mayıs 2022 - 17:28 www.finansgundem.com

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, AB'nin şimdiye kadar Ruysa'ya karşı bir arada durabilmesinin iyi bir işaret olduğunu belirtti.

Olaf Scholz, Brüksel’deki Avrupa Birliği (AB) Liderler Zirvesi öncesi gazetecilere, zirvede Rusya’nın Ukrayna’ya açtığı savaşa karşı geliştirecekleri politikayı görüşeceklerini söyledi. "(Rusya-Ukrayna savaşına karşı) Avrupa'nın şimdiye kadar bir arada durmayı başarması, iyi bir işarettir" ifadesini kullanan Scholz, gelecekte de bunun başarılacağı konusunda iyimser olduğunu aktardı.

Scholz, petrol ambargosu konusunda bu birlikteliğin bozulabileceğinin hatırlatılması üzerine de bu konuda iyi ve yapıcı görüşmelerin yapıldığını duyduğunu bildirdi.

Fikir birliğine varılabilir

Bir fikir birliğine varılabileceğini vurgulayan Scholz, "Gerçekten bunun böyle olacağını önceden kimse söyleyemez. Ama duyduğum her şey bir fikir birliği olabilirmiş gibi geliyor. Er ya da geç de bu olacaktır" diye konuştu.

Scholz, ortak hareket etmeye karar verildiğinde tüm ülkelerin özel durumlarının dikkate alınması gerektiğini kaydederek, "Bunu geçmişte yaptık, gelecekte de böyle yapacağız" dedi.

AB ülkelerinin liderleri, savaş, Ukrayna'ya sağlanacak destek, Rusya'ya yaptırımlar, enerji, gıda güvenliği ve savunmayı içeren başlıkları görüşmek üzere iki günlük zirve için toplanacak.

Scholz, Ukrayna'ya silah teslimatı politikasını savundu

Scholz, Putin hakkında konuştu: Kazanmamalı

Scholz ve Macron, Putin ile görüştü

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)