BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık Sberbank'tan Apple engeline karşın mobil banka kurulum hizmeti----

Sberbank'tan Apple engeline karşın mobil banka kurulum hizmeti

 Sberbank'tan Apple engeline karşın mobil banka kurulum hizmeti
28 Aralık 2022 - 14:12 www.finansgundem.com

ABD yaptırımlarına takılan Rusya’nın en büyük kamu bankası Sberbank, bankanın Apple tarafından yüklenmesi engellenen mobil uygulamasını kurmak isteyen tüm müşterilerine şubelerinde kurulum hizmeti vereceğini duyurdu.


ABD yaptırımlarına takılan Rusya’nın en büyük kamu bankası Sberbank, iPhone kullanıcıları için mobil banka kurulum hizmeti başlattı

Apple’ın yasağına rağmen müşterilerinin artık herhangi bir banka şubesinde Apple cihazlarına Sberbank Online mobil uygulamasını yükleyebileceğini duyuran banka, yazılı açıklamasında, “Artık SberBank Online uygulamasını iPhone’a yükleme hizmetini seçerek size yakın bir şubede mobil uygulamayı yükletebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Bankanın resmi Telegram kanalında yapılan açıklamada, Sberbank müşterilerinin akıllı telefonlarıyla birlikte kendisi için uygun bir şubeye giderek iPhone marka cihazına kolaylıkla Sberbank mobil uygulaması yükletebileceği bildirildi.

Uygulamanın yaptırımlara rağmen nasıl yükleneceği hakkında bilgi verilmezken, Sberbank, Android telefon kullanıcılarının bankanın mobil uygulamasını RuStore’dan veya bankanın web sitesinden indirebileceğini de hatırlattı.

Mart ayında ABD’nin Sberbank yaptırımları sonrası Apple, bankanın mobil uygulamasını AppleStore’dan silmişti. Sberbank uygulaması, aynı zamanda Google Play’den de kaldırıldı.

Rus Sberbank'tan Glencore'a çağrı

 

Yaptırımlara dayanamayan Sberbank, BAE’deki ofisini kapatıyor

 

Rus Sberbank Çin yuanı cinsi kredi vermeye başladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)