BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkSberbank, Denizbank için BAE Merkez Bankası'ndan onay bekliyor----

Sberbank, Denizbank için BAE Merkez Bankası'ndan onay bekliyor

Sberbank, Denizbank için BAE Merkez Bankası'ndan onay bekliyor
25 Mayıs 2019 - 13:25 www.finansgundem.com

Sberbank Genel Müdür Birinci Yardımcısı Lev Khasis, BAE Merkez Bankası'ndan onay beklendiğini söyledi. Khasis satışın tamamlanma tarihi olarak ikinci çeyreğin sonunu işaret etti.

CÖMERT YILDIZ – FINANSGUNDEM.COM

Rusya'nın en büyük finans kuruluşu Sberbank'ın Denizbank satışı ile ilgili bir yeni açıklama daha geldi. Uzun zamandır beklenen sürecin bu yıl ikinci çeyreğinin sonunda tamamlanması bekleniyor. Denizbank'ın Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Emirates NBB'ye satış anlaşmasını geçen yıl mayıs ayında imzalayan kişi olan Sberbank Genel Müdür Birinci Yardımcısı Lev Khasis, BAE Merkez Bankası'ndan onay beklendiğini söyledi. Khasis, "Merkez Bankası henüz izni vermedi. Yine de tüm izinlerin 2. Çeyrek sonunda alınacağını umuyoruz" dedi.

ANLAŞMAYI İMZALAYAN KİŞİ

2018 yılında Sberbank, Denizbank'ı Birleşik Arap Emirlikleri'nin en büyük borç veren NBD Bank'larından birine 14,6 milyar Türk Lirası (yaklaşık 3.25 milyar $) karşılığında satmak için bağlayıcı bir anlaşma imzalamıştı. 

Anlaşmayı imzalayanlar ise Hesham Abdulla Al Qassim (Emirates NBD Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü) ile Lev Khasis (Sberbank Genel Müdür Birinci Yardımcısı) olmuştu.

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)