BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSavaştan kaçıp pavyoncuya yakalanmışlar----

Savaştan kaçıp pavyoncuya yakalanmışlar

Savaştan kaçıp pavyoncuya yakalanmışlar
10 Eylül 2016 - 15:55 www.finansgundem.com

Adana’da iş ararken götürüldükleri barda zorla konsomatrislik yaptırılmak istene Suriyeli 2 kızı, polis kurtardı.

İddiaya göre, iç savaştan kaçıp 3 yıl önce Batman’a yerleşen Suriyeli ailenin kızları olan 19 yaşındaki Hayat Alafalım ile 18 yaşındaki Suzan Salım, iş aramak için Adana’ya geldi. Adana’da bir kafeteryada tanıştıkları garson, genç kızları bir bara götürdü. Barda, garsonluk yapacağı söylenen Hayat Alfalım ile Suzan Salım, eğlenmeye gelen müşterilere konsomatrislik yapmak zorunda kaldı. Gece boyunca müşterileri eğlendirmesi istenen 2 genç kıza 150 TL ödeyen bar sahibi, göçmen kartı ve eşyalarına el koyup sürekli çalıştırmak istedi. Otele gelen Alfalım ile Salım, 155’i arayarak zorla çalıştırıldıklarını ve alıkonduklarını ileri sürerek polisten yardım istedi.

İhbar üzerine otele polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, akraba olan iki kızı kaldıkları odadan çıkarttı. Barda zorla çalıştırıldıklarını söyleyen kızları, İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi. Bar sahibi hakkında ise izinsiz yabancı uyruklu kadını çalıştırmaktan işlem yapıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)