BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemProtestocu Rus, Macron'un teklifini reddetti----

Protestocu Rus, Macron'un teklifini reddetti

Protestocu Rus, Macron'un teklifini reddetti
17 Mart 2022 - 11:16 www.finansgundem.com

Rusya'da televizyon kanalında akşam haberleri bülteni sırasında savaşı protesto eden Marina Ovsyannikova, Fransa Cumhurbaşkanı'nın sığınma teklifini reddetti. Gazeteci, 'hiçbir koşulda ülkesinden ayrılmak istemediğini' söyledi.

Ovsyannikova, Alman dergisi Der Spiegel’e verdiği mülakatta, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Fransa’ya iltica teklifini, “Ben bir vatanseverim, oğlum daha da fazla vatansever. Hiçbir koşulda ayrılmak, başka yere gitmek istemiyoruz” diyerek reddetti.

BFM TV'nin aktardığına göre aklı başında kimsenin kardeş bir halka yönelik bu savaşı kabul etmeyeceğini dile getiren Ovsyannikova, eylemi için “Rusların da bu savaşa karşı olduğunu göstermek istedim. Batı'da birçok insan bunu anlamıyor” dedi.

Ne olmuştu?

Rusya'nın federal televizyon kanallarından "Perviy Kanal”da önceki gün, akşam haberlerinin yayınlandığı sırada elinde "savaşa hayır" yazılı pankartla spikerin arkasından ekrana çıkan 43 yaşındaki Ovsyannikova, protestosunun ardından gözaltına alınmıştı. Ovsyannikova, Moskova’da çıkarıldığı mahkemede, haber vermeden halka açık etkinlik düzenlemeyle ilgili yasayı ihlalden yargılanmış ve 30 bin ruble para cezasına çarptırılmıştı. Babası Ukraynalı, annesi Rus olan Odessa doğumlu gazeteci, "Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik savaşını bir önce durdurmasını" istemişti.

Ukrayna'da bir gazeteci daha hayatını kaybetti

Kiev’de ABD’li gazeteci öldürüldü

Ukrayna'da gazetecilere ateş!

Moskova’da "savaşa hayır" demek yasaklandı!

Savaş karşıtı protesto: Rusya'da 3 bin 500 kişiye gözaltı!

Savaş karşıtı anneler çocuklarıyla gözaltına alındı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)