BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSatın alamayınca ortak oldu----

Satın alamayınca ortak oldu

Satın alamayınca ortak oldu
30 Aralık 2014 - 11:31 www.finansgundem.com

Sık sık Bodrum'daki detoks merkezine gelen ünlü manken Naomi Campbell, işletmeye ortak olmaya hazırlanıyor

Dünyaca ünlü İngiliz model Naomi Campbell, bu yaz sıklıkla geldiği Bodrum’daki detoks merkezini satın almak istedi. Olumsuz yanıt alınca ortaklık için öneri sunan Campbell, önümüzdeki aylarda işletme sahibiyle görüşecek.

İngiliz, Alman, Japon ve Hollandalı iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini ağırlayan “The Detoks Bay” adlı detoks merkezinin işletmecisi, aynı zamanda AFM Sinemaları’nın kurucusu Sedat Akdemir, Naomi Campbell ile Kate Moss’un birkaç kez merkezde kampa girdiğini belirterek şunları söyledi:

“Naomi Campbell, tesisi çok beğendi. Hemen satın alabileceğini söyledi. Ancak ben burayı dünyada örneği olan birkaç sağlık merkezinden biri yapmak istediğim için kesinlikle satamayacağımı söyledim. Ortaklık teklif edince kabul ettim. Önümüzdeki birkaç ay içinde gelecek ve konuyu netleştireceğiz. Amacım burayı dünyaca ünlü isimlerin sağlıklarına kavuştuğu bir merkez haline getirmek.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)