BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSAT Komandosu köprüden atladı----

SAT Komandosu köprüden atladı

SAT Komandosu köprüden atladı
24 Mayıs 2014 - 15:35 www.finansgundem.com

Emekli SAT Komandosu Namık Ekin, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden paraşütle atladı.

Rekor denemeleriyle tanınan emekli SAT Komandosu ve Judo Milli Takım Antrenörü Namık Ekin, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden paraşütle atladı. Saat 11.30 sıralarında bir taksi ile köprüye gelen 72 yaşındaki Namık Ekin köprünün ortasında araçtan indi. Paraşütünü kısa bir sürede hazırlayan Ekin köprünün korkuluklarına çıkarak kendini aşağıya bıraktı. Rüzgarın etkisiyle Rumeli Hisarı sahilinde karaya yakın bir noktaya düşen Ekin'in atlayışı yürekleri ağızlara getirdi. Atlayış nedeniyle Ekin'in öğrencisi olan yüzme sporcusu Emre Seven köprünün altında zodyak ile hazır bekledi. Tehlikeli atlayışın ardından Namık Ekin zodyak binerek karaya çıktı. Daha önce Boğaziçi köprüsünden atlama girişiminde bulunan ancak atlayışına izin verilmeyen rekortmen sporcu bu kez hedefini gerçekleştirdi.



AMACIM GENÇLERE MESAJ VERMEK

Karaya çıktıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ekin hedefinin gençlere mesaj vermek olduğunu söyledi. Ekin "Olimpiyatlarda aldığımız madalya sayısı çok üzücü. Gençleri spora teşvik etmek lazım. Hedefimiz iyi sporcular çıkmasını sağlamak olmalıdır" dedi.

"BİR ARA EVE ÇAKILIYORDUM"

Ekin atlayışı ile ilgili olarak da "Bir ara gördünüz mü eve çakılıyordum. Köprünün ortasından atlayacaktım ancak güzel resim olmaz diye biraz daha karaya yakın bir noktadan atladım. Sizin yanınıza düşmek istedim ancak lodos esince yalılara girerim diye biraz daha köprünün ortasına doğru yürüdüm. Sahile 6 metre kala son anda suya girdim. Ben atladıktan sonra hiç korkmadım" diye konuştu. 

Ekin, önümüzdeki günlerdeki hedeflerini ise "Soma'daki şehit ailelerine yardım için 10 gün 10 gece bir akvaryumda su altında kalacağım. 3. köprünün açılışı sırasında oradan da atlamak istiyorum. Ayrıca bir üstü örtülü bir mezarda 7 gün kalacağım" şeklinde anlattı. Ekin, Rumeli Hisarı'ndaki bir parkta atlayışı izleyen bazı vatandaşlarla resim çektirdi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)