BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatSARS'ı bitirmişti korona için tarihi dünyaya duyurdu! ----

SARS'ı bitirmişti korona için tarihi dünyaya duyurdu!

SARS'ı bitirmişti korona için tarihi dünyaya duyurdu!
15 Mart 2020 - 11:27 www.finansgundem.com

150 binden fazla insanın yakalandığı salgında ölen kişi sayısı 6 bine doğru ilerlerken, 2003 yılında SARS’ı keşfeden Çinli bilim insanının korona salgınının sona ereceği tarihi açıklaması tüm dünyada heyecan yarattı.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkmasının hemen ardından kısa bir süre içerisinde tüm dünyaya yayılan korona virüs salgını şu ana kadar 150 binden fazla insanda görüldü. Her geçen gün bilançonun arttığı virüste ölen kişi sayısı 6 bine doğru yaklaşırken, aşı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 2003 yılında SARS'ı keşfeden Çinli bilim insanının korona virüsü salgının sona ereceği tarihi açıklaması tüm dünyada heyecan yarattı. 

SARS'I BİTİREN BİLİM ADAMI AÇIKLADI! KORONAVİRÜS'ÜN BİTECEĞİ TARİH…

Çin'de ortaya çıkan ve dünyaya yayılan yeni tip korona virüs ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Hala tedavisi bulunamayan yeni tip koronavirüsü hızla yayılıyor. Salgın ABD ve Avrupa'yı ele geçirmeye başlamışken virüsün ana kıtası Çin'den her gün daha umutlandıran haberler gelmeye başladı.

Çin'den sonra virüsten en fazla etkilenen ülke olan İtalya'da ise hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saat içinde 175 kişi artarak bin 441'e çıktı. Vaka sayısı ise 21 bin 157 olarak açıklandı. İtalya'da Sağlık Bakan Yardımcısı Pierpaolo Sileri ve Eğitim Bakan Yardımcısı Anna Ascani'de de virüs tespit edildi.

VAKA SAYILARI ARTMAYA DEVAM EDİYOR

Koronavirüs krizinin "merkez üssü" haline gelen Avrupa başta olmak üzere dünya genelinde birçok ülkede son 24 saat içinde vaka ve ölüm sayıları arttı.

SARS KAHRAMANI BİLİM İNSANI DÜNYA GENELİNDE SALGININ BİTECEĞİ ZAMANI AÇIKLADI

Çin'in korona virüs uzmanı ve SARS salgınını ilk keşfeden bilim insanı olan Zhong Nanshan salgının dünya genelinde haziran ayında sona ereceğini açıkladı. Nanshan, yeni vaka sayılarının da daha da düşeceğini belirtti.

Bundan sadece bir veya iki ay önce günde yaklaşık 2 bin yeni vaka bildirildiği göz önüne alındığında, Çin anakarasından gelen günlük yeni vaka sayılarındaki düşüş çarpıcı bir detay...

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)