BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSarper Volkan Özten, İnfo Yatırım yönetimine atandı----

Sarper Volkan Özten, İnfo Yatırım yönetimine atandı

Sarper Volkan Özten, İnfo Yatırım yönetimine atandı
10 Ağustos 2021 - 20:09 www.finansgundem.com

İnfo Yatırım'da bağımsız yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek ayrılan Elvan Soydaş'ın yerine Sarper Volkan Özten getirildi

İnfo Yatırım Menkul Değerler üst yönetiminden yeni bir atama haberi geldi.

Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elvan Soydaş'ın, bağımsız yönetim kurulu üyeliği ve buna bağlı görevlerinden istifasının kabul edildiği, Soydaş'tan boşalan koltuğa kalan süresi boyunca görev yapmak üzere Sarper Volkan Özten'in atanmasına karar verildiği ifade edildi.

Sarper Volkan Özten kimdir?

Sarper Volkan Özten İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olmuş ve kariyerine 1983 yılında Emlak Bankası’nda Mali Tahlil Uzmanı olarak başlamıştır. İktisat Bankası, Ege Bank gibi kurumlarda çeşitli görevlerde bulunduktan sonra Öncü Menkul Değerler AŞ’de 1991 yılında Genel Müdür Yardımcılığı ve akabinde Genel Müdürlük görevlerini üstlenmiştir. 1997 yılında QNBFinans Invest’de Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Sarper Özten 2007 yılına kadar Yönetim Kurulu üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkanlığı gibi çeşitli üst düzey görevleri üstlenmiş ve bu süreçte köklü şirketlerin özelleştirme ve halka arz süreçlerini başarıyla yürütmüştür.

2006-2007 döneminde Merkezi Kayıt Kuruluşu ve 2006-2008 döneminde Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği yönetim kurulu üyeliklerinde bulunan Özten, 2008 yılından bugüne ING Bank’da Denetim Kurulu üyeliği, Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda bağımsız yönetim kurulu üyeliği ve Fiba Banka’da yönetim kurulu danışmanlığı görevlerini üstlenmiştir.

2021 yılı itibarıyla İnfo Yatırım Menkul Değerler AŞ’de bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev almaktadır.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)