BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSarkisyan'dan Almanya'ya Erdoğan çağrısı----

Sarkisyan'dan Almanya'ya Erdoğan çağrısı

Sarkisyan'dan Almanya'ya Erdoğan çağrısı
01 Haziran 2016 - 22:37 www.finansgundem.com

Almanya Parlamentosu'ndaki 1915 görüşmelerinin arefesinde Sarkisyan Almanya'ya çağrı yaptı, 'Erdoğan'a boyun eğmeyin' dedi.

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Almanya Parlamentosu'nda 1915 olaylarının 'soykırım' olarak kabul edilmesini içeren tasarının yarınki oylaması öncesinde Alman parlamenterlere seslendi ve "Erdoğan'a boyun eğmeyin" dedi.

"GÖZÜNÜZ KORKMASIN"
Alman Bild gazetesine bir röportaj veren Sarkisyan, "Eminim Almanya'daki yasa yapıcıların gözü korkutulmayacaktır" diye konuştu ve Türkiye - Avrupa Birliği (AB) göçmen anlaşmasıyla 'soykırım tasarısı' arasında bir bağlantı kurulmamasını istedi.

TAVİZ VERİRSENİZ DEVAMI DA GELİR
"Eğer kısa vadeli çıkarlar için tavizler vermeye başlarsanız, aynı şeyi sürekli tekrarlarsınız. Bu Almanya için de, Avrupa için de Dünya için de iyi bir şey değil" diyen Sarkisyan, göçmen anlaşmasının zaten sağlam temellere oturmadığını savundu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)