BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSarıgül'den ilginç tweet----

Sarıgül'den ilginç tweet

Sarıgül'den ilginç tweet
26 Ekim 2013 - 12:21 www.finansgundem.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu, KAGİDER tarafından düzenlenen toplantıda Sanıgül'ün adaylığıyla ilgili soruyu yanıtlarken, Sarıgül'den ilginç bir tweet geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadın Girişimciler Derneği'nde (KAGİDER) düzenlenen toplantıda, liderliğini Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün yaptığı Türkiye Değişim Hareketi'ne çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu "Hepsini Cumhuriyet Halk Partisi'ne davet ediyorum. Ayrışma lüksümüz yok" dedi.
İşte Hürriyet.com.tr'de yer alan Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:
"Kadının giysisi ve vücudu üzerinden siyaset yapılmasını şiddetle reddediyoruz. Hep erkekler bu siyaseti yapıyor. Kadının kılık kıyafeti üzerinden. Niye kadınlar itiraz etmiyor? 'Beyler size ne oluyor' niye demiyorsunuz? 'Bedense bu beden bana ait. Giysiyse bana ait. Size ne oluyor? Neden politikaya bunu sokuyorsunuz? Madem sokuyorsunuz ben size oy vermeyeceğim.' Oy vermeme kampanyası açın. Açın bu kampanyayı..."

İstanbul Büyükşehir ve Şişli Belediye başkan adaylarınız kim olacak?
"Önümüzdeki günlerde bütün bu soruların tamamının yanıtını göreceksiniz."

Sarıgül partiye başvuru dilekçesi verdi mi?
"CHP genel başkanı olduğumdan beri sorulan her soruya samimi ve doğru yanıt vermek için çaba harcadım. Bana ulaşan hiçbir dilekçe yok. İl başkanımız burada. Ona da sorarım. Ama olsa sabah bana söylerdi. Dilekçe gelirse biz bir partiyiz.
Hukukun üstünlüğüne inanan partiyiz. Tüzüğümüz var. Bir kişinin partiye nasıl üye olup olmayacağı kayıtlıdır. O tüzük kurultayda kabul edilmiştir. O tüzüğe göre partiden ihraç edilen kişinin dönmesi kurallara bağlıdır. Dilekçe ile başvurur, alırız dosyasıyla birlikte Parti Meclisi'nde görüşürüz. Gizli oylama yapılır. Üyeliği kabul edilerse bir sorun da kalmamış olur. Olay budur. Önümüzdeki günlerde bu süreç tamamlanır mı? Umuyorum tamamlanır."

Sayın Fidan’a yönelik ciddi suçlamalar var.
"Bürokrat olduğu için kendisi hakkında konuşmanın çok doğru olmadığını ifade ettim. Olayın ayrıntılarını bilen kişi hükümetin başında olan kişi. Demokrasilerde kural şudur: Devletin başında olanlar belirli aralıklarla gelir muhalefet partisine gelir bilgilendirir. Ancak Türkiye’de bu kural çalışmıyor.

"Gençlerin, kadınların, genç kadınları daha fazla siyasete girmelerini istiyorum. Sesleri daha gür çıksın. Bu konuda göreceksiniz çok önemli adımlar atacağız. Bu yerel seçimlerde de göreceksiniz."

Sarıgül'den ilginç tweet
CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olup olmayacağı henüz netleşmeyen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kılıçdaroğlu'nun kendisiyle ilgili açıklamalarından kısa bir süre sonra tweet attı. Sarıgül'ün tweeti şöyle:
"Seçim ekip işidir. En karizmatik, en hatip, en dinamik, en zeki siyasetçi bile olsanız, tek başınıza seçim kazanamazsınız."
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • celin26 Ekim 2013 15:34

    Sarıgül CHP için ideal başkandır

  • CHP nin vizyonu ne26 Ekim 2013 13:46

    Sn Kılıçdaroğlunun ABD elçisene efendim demesi çok ağrıma gitti. saygıdan da böyle bir söylemde kendisi neyi temsil ettiğini unutmamalı. Bu başkan sanırım hiç tecrübeli olamıyacak