BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSarıgül: "İstanbul'a demokrasi gelecek"----

Sarıgül: "İstanbul'a demokrasi gelecek"

Sarıgül: İstanbul'a demokrasi gelecek
09 Ocak 2014 - 21:49 www.finansgundem.com

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, "İstanbul'a barış, dostluk, özgürlük ve demokrasi dönemini getireceğiz" dedi

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Rami'deki İşkent Sanayi Sitesi ve Gıda Toptancıları Pazarı'nda çalışanlar ile esnafı ziyaret ederek, vatandaşlara hitap etti.

Sorunları yerinde görmek için İstanbul'un her noktasını gezdiğini söyleyen Sarıgül, "Üretimi destekleyeceğiz, alın teri ve emeği de koruyacağız. İstanbul'daki yurttaşlarımızın yüzde 100'ünü kucaklayacak ve yüzlerini güldüreceğiz" dedi.

Sarıgül, İstanbul'da barış, özgürlük ve demokrasi dönemini başlatmak istediklerini belirterek, "İstanbul'da yeni bir değişime, dönüşüme, enerjiye ve taze kana ihtiyaç olduğunu görüyorum. Onun için de son derece mutluyum" ifadesini kullandı.

Mustafa Sarıgül, haktan, hukuktan, adalet duygusundan yana, ötekisi olmayan bir anlayışla İstanbul'un her noktasını dolaştığını söyledi.

İstanbul'da kin, nefret ve sevgisizlik dönemini bitireceklerini anlatan Sarıgül, "İstanbul'da önce Allah'ım, sonra yurttaşlarım takdir ederse, barış dönemini, dostluk dönemini, özgürlük dönemini, demokrasi dönemini inşallah başaracağız" diye konuştu.

Sarıgül, İstanbul'da asla din, dil, ırk, kültür ve mezhep farkı gözetmeyeceklerini vurgulayarak, göreve geldiklerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesinde düşüncesinden, görüşünden dolayı hiç kimsenin işi ve aşıyla oynamayacağını belirtti.

Belediye başkanlığının heyecan, enerji, coşku işi olduğunu ifade eden Sarıgül, saat 06.00'dan 23.00'e kadar canla, başla koştuğunu kaydetti.

Sarıgül, alandakilere hitaben, "Sizden ricam, buradan ayrıldıktan sonra komşularınızla, iş yerindeki arkadaşlarınızla konuşun. 3 kişiyi ikna ederseniz vakit tamam, zamanı geldi, İstanbul'da değişim zamanı" diye konuştu.

İkna çalışmalarında vatandaşların gönüllerinin alınmasını isteyen Sarıgül, "Yaptığımız kamuoyu yoklamasında AK Parti'ye oy veren kardeşlerimizin yüzde 12-18'i 'Ben Sarıgül'e oyumu veririm' diyor" ifadesini kullandı.

Sarıgül, pazar günü Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda yapılacak etkinliğe herkesi beklediklerini ifade ederek, "Bir çivi bir nalı kurtarır, bir nal bir atı kurtarır, bir at bir yiğidi kurtarır, o yiğit de İstanbul'u kurtarır" dedi.

Vatandaşlar, sık sık sloganlarla Sarıgül'e destek verdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)