BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSarı yelekliler iki ay sonra yine meydanda----

Sarı yelekliler iki ay sonra yine meydanda

Sarı yelekliler iki ay sonra yine meydanda
20 Haziran 2020 - 17:22 www.finansgundem.com

Fransa’da korona virüs (Kovid-19) salgını tedbirleri nedeniyle 2 aydır eylemlerine ara veren Sarı Yelekliler yeniden sokaklara döküldü

Fransa'da hükümetin ekonomi politikalarına tepki gösteren ve korona virüs (Kovid-19) tedbirleri nedeniyle 2 aydır eylem yapmayan Sarı Yelekliler yeniden sokaklara döküldü. Başkent Paris'in farklı kesimlerinden gelen Sarı Yelekliler, kentin merkezlerinde toplanmaya başladı.

Kırmızı boyalarla sağlık bakanlığını boyadılar

Fransa Sağlık Bakanlığı’nın önünde toplanan protestocular, bakanlığın korona virüs salgınında yetersiz olduğunu belirtmek için binanın girişini kırmızıya boyadı. Söz konusu kırmızı boyanın, ‘kanı’ sembolize ettiği belirtildi. Protestocular ayrıca bakanlığın önüne madalya şeklinde kesilmiş bir karton bıraktı.

Sarı Yelekliler kim?

Fransa'da yükselen yaşam maliyetleri ve beraberinde gelen vergi yükünün çalışan ve orta sınıflara düştüğünü iddia eden eylemciler, bu haksızlığın sona ermesi için Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a istifa çağrısında bulunmuştu. Sarı Yelek giyen eylemciler, her hafta sonu birleşerek korona virüs salgınına kadar protestolarını sürdürdü.

Fransa’da korona kararı: Her yer açılacak

 

Fransa'da Kovid-19'dan ölenlerin sayısı 29 bin 407'ye yükseldi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)