BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSare Davutoğlu: Ahmet Bey sabaha kadar ağladı----

Sare Davutoğlu: Ahmet Bey sabaha kadar ağladı

Sare Davutoğlu: Ahmet Bey sabaha kadar ağladı
08 Mayıs 2016 - 12:46 www.finansgundem.com

Karar gazetesi yazarı Vahdettin İnce, çözüm sürecinden sonra operasyonların başlamasıyla Ahmet Davutoğlu'nun sabaha kadar uyumayıp ağladığını anlattı. Bu bilgiyi ise İnce'ye Sare Davutoğlu verdi.

Karar gazetesi yazarı Vahdettin İnce, çözüm sürecinin sora erip operasyonların başlamasından sonra, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sabaha kadar ağladığını söyledi.

Sare Davutoğlu'nun bir gün kendisini aradığını belirten Vahdettin İnce, Sare Davutoğlu'nun kendisine "Ahmet Bey, bu kararı verirken sabaha kadar uyumadı. Oradaki çocuklar ne olacak diye ağladı" dediğini aktardı.

DAVUTOĞLU "IZDIRAP" DUYDU

"Barış süreci"nin sona erip operasyonların başladığı günlerde bir çalıştay için Çankaya köşküne gittiğini söyleyen Vahdettin İnce, Davutoğlu'nun bu karardan dolayı "ızdırap" duyduğunu belirtti.

Akdoğan; Erdoğan'dan sonra Başbakanlık kolay değildi

"SABAHA KADAR UYUMADI, ORADAKİ ÇOCUKLAR NE OLACAK DİYE AĞLADI"

Çalıştay tamamlandıktan sonra Başbakan'a yazdığı bir kitabı gönderdiğini yazan Vahdettin İnce şöyle devam etti:

"Birgün telefonum çaldı. Başbakanlık'tan arıyorlardı. Sare Hanımefendi görüşmek istiyor dediler. Heyecanla buyursunlar dedim. Hanımefendi "Kürdinsan"ı okumuş. Başladı anlatmaya. Uzun uzun nasıl etkilendiğini anlattı. Sonunda "ben bu kitapta kendimi buldum" anlamında bir ifade kullandı. Siz neler çektiyseniz, Batı Anadolu'da biz de aynısını çektik dedi. Bir ara sözü, süren hendek savaşlarına, çatışmalara getirdi ve "Ahmet Bey, bu kararı verirken sabaha kadar uyumadı. Oradaki çocuklar ne olacak diye ağladı" dedi."

Yeni Başbakan İngilizce konuşmayacak

 

Başbakan Davutoğlu'ndan MYK'yı susturan cümle

 

Başbakan adaylarının artıları, eksileri

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)