BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSaray, yıllık 776 bin TL maaşla eleman arıyor----

Saray, yıllık 776 bin TL maaşla eleman arıyor

Saray, yıllık 776 bin TL maaşla eleman arıyor
10 Ocak 2023 - 10:30 www.finansgundem.com

İngiliz Kraliyet ailesi, internetten yıllık 34 bin sterline (776 bin TL) helikopter operatörü arıyor

İngiliz Kraliyet ailesi Prens Harry’nin ifşalarıyla çalkalanırken, internette verilen bir iş ilanı gündem oldu.Aile, internetten yıllık 34 bin sterline (776 bin TL) helikopter operatörü aramaya başladı.

Buckingham Sarayı'ndan verilen iş ilanında, Kral 3. Charles ve diğer kraliyet üyelerinin güvenle seyahat edebilmesini sağlayacak bir helikopter operasyon görevlisi arandığı belirtildi. Kral'ın uçuş ekibinin parçası olacak görevli, kraliyet helikopterlerinin hareketini takip edecek ve güvenliklerinden sorumlu olacak.

Sözcü'de yer alan habere göre İlanda, esnek çalışma şartlarına uyum sağlayacak ve haftada ortalama 37,5 saat çalışacak görevlinin pilotlarla ve yer ekibiyle koordinasyon içinde olacağı kaydedildi. Uçuşların güvenliğiyle ilgili iletişimi sağlayacak görevli, uçuşlarda yaşanabilecek risklerin azaltılmasından sorumlu olacak.

Başarılı adaylarda organizasyon ve yönetim tecrübesi aranıyor, ayrıca havacılık alanında deneyim de isteniyor.

12 İLAN VERİLDİ

Kraliyet ailesi genelde çalışanlarını internetten verdiği iş ilanlarıyla seçiyor. Buckingham Sarayı'nın iş ilanı sitesinde şu anda 12 ilan var. Bunlar arasında proje müdürleri, aile koordinatörü ve bilet satış görevlileri de bulunuyor.

Daha önce Kral 3. Charles’ın yanında çalışan personele destek olmak için kendi cebinden ödeme yapacağı ortaya çıkmıştı. Personelinin artan enerji faturalarına katkı sağlamak için kesenin ağzını açan Kral'ın düşük maaş alan personeline kendi cebinden 600'er sterlin ikramiye dağıtacağı belirtilmişti.

Kraliyet Ailesi’nin içinde dönenler ifşa oldu: Krizin altından Kraliçe çıkmadı!

 

Meghan Markle, kraliyet görevindeyken intihar eşiğine geldi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)