BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSaran, helikopter pazarında iddialı----

Saran, helikopter pazarında iddialı

Saran, helikopter pazarında iddialı
09 Ekim 2014 - 14:58 www.finansgundem.com

2006’dan beri havacılık sektöründe olan Saran Holding, ünlü helikopter firması Bell’in Türkiye distribütörlüğünü aldı

Medyadan enerjiye, savunmadan turizme kadar farklı sektörlerde faaliyetleri bulunan Saran Holding, havacılık sektöründe de varlık gösteriyor. 2006 yılından beri havacılık sektöründe olan Saran Holding, ABD'nin en büyük helikopter firması Bell’in Türkiye distribütörlüğünü alarak sektöre girdi. Şirket, Bell markalı helikopterlerin ticari, askeri ve genel satışını gerçekleştiriyor.

Ekonomist Dergisi’nin haberine göre Türkiye helikopter pazarında yüzde 47'lik paya sahip olduklarını söyleyen şirketin Satış Pazarlama Direktörü Onur Sakallıoğlu, Türkiye'de özel sektörde 28, kamuda ise 25 adet Bell helikopter olduğunu belirtiyor. Bell'in son dönemde iki yeni model üzerinde çalıştığını belirten Sakallıoğlu, şunları söylüyor: "Bunlardan biri iki motorlu 525 modeli. Diğeri ise tek motorlu 505 modeli. 2017 yılında teslimatlarına başlanacak olan Bell 505'ten biz de Saran Havacılık olarak bir tane sipariş ettik. Her türlü uçuş olanağı sağlayan, motoru güçlü, çok geniş bir görüş alanına sahip olan bu model çok ilgi görecek. Onun dışında bu yılın sonuna kadar iki helikopter sauna hedefimiz var. Bell markalı VIP bir helikopterin fiyatı Türkiye'de 7,5 milyon dolara kadar çıkabiliyor."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)