BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSapık bankacının evinde 2 ceset çıktı----

Sapık bankacının evinde 2 ceset çıktı

Sapık bankacının evinde 2 ceset çıktı
05 Kasım 2014 - 08:18 www.finansgundem.com

Cambridge mezunu bankacının evinde 2 Endonezyalı hayat kadınının cesedi bulundu

Hong Kong’daki lüks dairesinde 2 Endonezyalı hayat kadınının cesedi bulunan İngiliz Cambridge mezunu bankacı Rurik Jutting’in (29) cep telefonunu inceleyen polisler, telefonda 2000’den fazla kadın fotoğrafı buldu. Fotoğrafların bazılarının yara-bere içindeki kadınlara ait olduğu belirtildi.

Cep telefonundaki kadınların kimlikleri ise henüz belirlenemedi. Hong Kong polisi bu görüntülerde yer alan kadınların sağ olanlarının polisle temasa geçmelerini ya da tanıyan, bilen yakınlarının şayet kayıplarsa polise bilgi vermelerini istedi. Diğer yandan Bank of America Merrill Lynch’teki işinden ayrılmadan önce senede 350 bin sterlin kazanan Jutting’in kadınları öldürmeden önce evinde günlerce seks, alkol ve uyuşturucu partileri düzenlediği, 1 gecede 10 bin sterlin harcayarak âlem yaptığı açıklandı. Jutting’in öldürdüğü 25 yaşındaki Sumarti Ningsih’in ailesi ise “O adama idam cezası istiyoruz” açıklaması yaptı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)