BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkSantander dijital bankacılıkta bir ilki gerçekleştirdi----

Santander dijital bankacılıkta bir ilki gerçekleştirdi

Santander dijital bankacılıkta bir ilki gerçekleştirdi
26 Temmuz 2022 - 15:30 www.finansgundem.com

Santander, yeni işbirliği ile Avrupa Birliği'nde bankaları ve finansal kurumları dünya çapındaki şirketlere bağlayan bir hizmet sunacak


FİNANSGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

Santander Kurumsal ve Yatırım Bankacılığı (CIB), küresel işlem bankacılığı hizmetlerinin dijitalleşmesini genişletmek için SAP ile ortaklık kurdu. Bu ittifak sayesinde Santander, Avrupa Birliği'nde bankaları ve finansal kurumları dünya çapındaki şirketlere bağlayan bir hizmet olan SAP Multi-Bank Connectivity'e katılan ilk banka oldu.

Ortaklık, müşteriden bankaya hizmetleri hızlandırmak için bağlantıya ve yeni dijital çözümlere öncelik veriyor ve Santander hizmetlerini şirketlerin Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP) içine yerleştirerek görünmez bankacılık çözümleri sağlayacak.

Anlaşma aynı zamanda her iki tarafın da endüstriyel faaliyetlerin karbondan arındırılmasını artırarak ve müşterilerin tedarik zinciri kesintilerinde gezinmelerine yardımcı olmayı amaçlayan yeni finansal araçlar geliştirerek kullanıcı deneyimlerini iyileştirmesini sağlayacak.

Santander CIB'de küresel işlem bankacılığı başkanı Jose Luis Calderon yeni işbirliğiyle ilgili olarak şunları söylüyor: “Bu ortaklık, bağlantı, tedarik zinciri yönetimi ve enerji geçişine güçlü bir şekilde odaklanarak müşterilerimize sunduğumuz çözümlerin dijitalleştirilmesinde ileri bir adımdır. Avrupa, Amerika ve Asya'da, müşterilerimizin küresel olarak iş yapmanın karmaşıklığını yönlendirmesine yardımcı olan güçlü bir işlem bankacılığı çözümleri portföyüne sahibiz. Bu değerli öneri, onların ihtiyaçlarını ve günlük zorluklarını anlamanın, SAP'nin sunabileceği en son teknolojiden ve ürün teklifimizin derinliğini ve genişliğini kullanmanın birleşiminden geliyor."

SAP Güney Avrupa ve Frankofon Afrika Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü João Paulo Silva ise şöyle konuştu: “SAP'ın teknolojisi ile Santander'in ürün ve hizmetlerini bir araya getiren bu anlaşma, ortak inovasyonun bir örneğidir ve her iki şirketin de operasyonel iyileştirmeye verdiği önemi göstermektedir. Bunun müşterilerimiz üzerindeki olumlu etkisini görmek için sabırsızlanıyoruz.”

UBS’ten yeni dijital bankacılık ürünü

 

İngiltere’de ‘dijital bankacılık’ tartışması

 

Aktif dijital bankacılık müşteri sayısı 80 milyon 927 kişiye ulaştı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)