BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞansölye'ye Leopold Nişanı----

Şansölye'ye Leopold Nişanı

Şansölye'ye Leopold Nişanı
16 Ekim 2021 - 10:16 www.finansgundem.com

Belçika, Merkel'e ülkenin en yüksek nişanı olan 'Leopold Nişanı'nı takdim etti

Angela Merkel, sembolik bir "veda" ziyareti için Cuma gününü Belçika'da geçirdi. Önümüzdeki hafta Avrupa Zirvesi için yapacağı ziyaretin yanı sıra, bu, Merkel'in Belçika'ya yapacağı son resmi ziyaret.

Başbakan Alexander De Croo, Merkel ile birlikte Laeken'deki Kraliyet Sarayı'nda Kral Filip'i ziyaret eden ve burada De Croo ile birlikte öğle yemeği yedi. Burada Merkel'e Belçika'nın en yüksek nişanı olan Leopold Nişanı ve Büyük Kurdelesi sunuldu.

Merkel, ziyareti esnasında yaptığı konuşmada, Almanya'da kurulacaka bir sonraki hükümetin 'AB yanlısı' bir hükümet olacağını, bunun da diğer üye ülkelere önemli bir mesaj taşıdığını söyledi.

Resmi bir ziyaret olduğu için Merkel, 21 ve 22 Ekim'deki Avrupa Konseyi toplantısına hazırlık amaçlı olarak De Croo ve ülkelerin delegasyonlarıyla görüşmek üzere Brüksel'deki Egmont Sarayı'na da geldi. Son olarak De Croo, Merkel onuruna Bozar'da Mozart ve Beethoven'ın eserlerinin Prima La Musica oda orkestrası tarafından çalınacağı bir “veda konseri” düzenleyecek. Ardından samimi bir akşam yemeği ile ziyaret sona erecek.

Merkel Türkiye'ye geliyor!

İspanya'dan Angela Merkel'e Avrupa ödülü

En ilginç Merkel heykeli

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)