BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisŞans oyunlarına bankacı CEO----

Şans oyunlarına bankacı CEO

Şans oyunlarına bankacı CEO
24 Ekim 2016 - 11:33 www.finansgundem.com

Spor Toto Teşkilatı ve Milli Piyango'nun sözleşmeli sanal bayisi Bilyoner.com'da CEO'luk görevine Mehmet Sindel getirildi

Türkiye'de iddaa fenomenini yaratan konsorsiyum içinde yer alan Hitay Holding ile Yunanistan merkezli Intralot, şans oyunları alanındaki faaliyetlerini yeni platformlarla sürdürüyor. Türkiye'nin ilk elektronik şans oyunları platformlarından, Spor Toto Teşkilatı ve Milli Piyango'nun sözleşmeli sanal bayisi Bilyoner.com'da CEO'luk görevine Mehmet Sindel getirildi.

Boğaziçi Üniversitesi işletme Bölümü mezunu olan Mehmet Sindel, iş yaşamına Unilever'de başladı. Nestle ve ardından Bristol Myers Squibb firmalarında pazarlama alanında yöneticilik yaptı. Daha sonra sırasıyla Citibank, Garanti Ödeme Sistemleri, Doğuş Otomotiv ve HSBC'de yönetim kademesinde çeşitli görevlerde bulundu.

Akbank'ta da ödeme sistemleri ve kurumsal iletişimden sorumlu genel müdür yardımcılığı görevini üstlenen Mehmet Sindel, Bilyoner. com'un CEO'luk koltuğuna oturmadan önce, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde CEO'luk ve genel sekreterlik görevlerini yürütüyordu. (Ekonomist Dergisi)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)