BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞanlıurfalı işadamı Bucak siyasete giriyor----

Şanlıurfalı işadamı Bucak siyasete giriyor

Şanlıurfalı işadamı Bucak siyasete giriyor
11 Aralık 2014 - 11:53 www.finansgundem.com

Şanlıurfa’nın önde gelen isimlerinden işadamı Fatih Mehmet Bucak, siyasete girme kararı aldı

Adalet Partisi 15. ve 16. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Merhum Mehmet Celal Bucak’ın 46 yaşındaki Ekonomist-çiftçi ve iş adamı oğlu Fatih Mehmet Bucak, henüz belli bir parti ile görüşmediğini, kendi görüş ve amaçlarının herkes tarafından bilindiğini ilk etapta bağımsız aday olacağını söyledi. Babasının izinden yürüyeceğini belirten Fatih Mehmet Bucak bazı partilerden teklifler aldığını fakat herhangi bir değerlendirme yapmadığını da sözlerine ekledi.

Fatih Mehmet Bucak, geçmişte iki dönem Şanlıurfa’yı TBMM’de temsil eden babası Mehmet Celal Bucak’ın izinden giderek ’bölgede yeniden birlik, beraberlik ve huzurun nüfuz etmesini sağlamak ve bölgeyi kalkındırmak’ amacıyla bu yola çıktığını belirtti. Bu toprakların evladı olduğunu, bölgeyi çok iyi tanıdığını, sorunlarını bildiğini ve bu doğrultuda çözümler üretmeyi hedeflediğini belirten Bucak, bu güne kadar yürüttüğü bu davasını bölge halkının da desteğiyle TBMM çatısı altında daha güçlü ve örgütlü olarak sürdüreceğini belirtti.
 
Son dönemde Türk Dünyası’na yaptığı seyahatlerle dikkat çeken Bucak, bir Türk ili olan Kosava’nın Mamuşa beldesinde birçok devlet büyüğü gibi Türk Dünyası Hizmet Ödülü almış ve yine aynı dönemde Gagavuzya’ya  yaptığı seyahatte de Devlet Başkanı Mihail Formuzal tarafından Devlet Nişanı ile ödüllendirilmiştir. Son dönemde bölgede yaşanan Kobani olaylarında bölge halkını itidal çağrısı ile sağduyulu olmaya davet eden Bucak, yaşanan sıkıntılı sürecin biteceği yönünde yaptığı doğru tespitlerle de kamuoyunun takdirini kazanmıştır.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)