BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞanlıurfa’da polislere ateş açıldı: 2 yaralı----

Şanlıurfa’da polislere ateş açıldı: 2 yaralı

Şanlıurfa’da polislere ateş açıldı: 2 yaralı
11 Haziran 2021 - 01:01 www.finansgundem.com

Şanlıurfa'da, bir evde fuhuş yapıldığına dair ihbar alarak bölgeye giden polislerin bulunduğu sivil plakalı araca silahla ateş açıldı. Saldırıda araçtaki 2 polis memuru yaralandı

Şanlıurfa'da gece saatlerinde Süleymaniye Mahallesi Açıksu Caddesi üzerinde bulunan bir sokakta bazı evlerde fuhuş yapıldığı ihbar edildi.

İddiaya göre, bölgede fuhuş yapılan evlere yönelik sivil araçla uygulama yapan Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli polis memurlarına ara sokaktan ateş açıldı. Saldırıda 2 polis memuru yaralanırken, saldırganlar ise kaçarak kayıplara karıştı.

Yaralı polis memurları, meslektaşları tarafından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgeye giden polisler, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş da saldırının yaşandığı yere giderek bilgi aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

VALİ ERİN, YARALI POLİSLERİ ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, beraberinde İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ile birlikte görev başında silahlı saldırıya uğrayan 2 polisi tedavi gördükleri Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Polislerin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Vali Erin, olayın takipçisi olacaklarını kaydetti.

 



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)