BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞanlıurfa'da 50 Suriyeli konsomatris----

Şanlıurfa'da 50 Suriyeli konsomatris

Şanlıurfa'da 50 Suriyeli konsomatris
06 Aralık 2015 - 09:05 www.finansgundem.com

Dünyada medeniyetin ilk yayıldığı yer olarak bilinen Şanlıurfa'da Suriyeli konsomatrisler gece kulüplerinde denetlemelerde ortaya çıktı

Şanlıurfa’da, 500 polisin katılımıyla düzenlenen huzur operasyonunda 1 saat içerisinde pavyon ve eğlence mekanlarında konsomatris olarak çalıştıkları öne sürülen 50 Suriyeli kadın gözaltına alındı. Operasyonda çeşitli suçlarda araması bulunan 25 kişide gözaltına alındı. 
 
Son günlerde kentte fuhuş, uyuşturucu, hırsızlık olaylarında artış yaşanması üzerine huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Güven Timleri, Önleyici Hizmetler ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinden oluşan 500 polis, denetlenecek adresler ile alınacak güvenlik önlemleri belirlendi. 
 
50 SURİYELİ KONSOMATRİS GÖZALTINDA  
 

Hazırlıkların tamamlanmasının ardından ekipler, kent merkezindeki eğlence merkezlerini denetledi. Ara sokaklarda ve merdiven altı tabir edilen yerlerdeki mekanlara baskın düzenleyen polis, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Şanlıurfa’ya yerleşen ve geceleri eğlence mekanlarda konsomatris olarak çalıştıkları belirlenen 50 Suriyeli kadın ile çeşitli suçlarda araması bulunan 25 kişi de gözaltına alındı. Huzur operasyonunda gözaltına alınan 75 kişi, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek, ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Kentteki huzur operasyonunun devam edeceği öğrenildi. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)