BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞanghay’da vakalar düşüşe geçti----

Şanghay’da vakalar düşüşe geçti

Şanghay’da vakalar düşüşe geçti
20 Nisan 2022 - 16:45 www.finansgundem.com

Çin'in en büyük kenti Şanghay'da Kovid-19 vakalarında yaşanan artış nedeniyle 2 haftadır uygulanan tam kapanma sonrasında vaka sayıları düşüşe geçti.


Çin’in Şanghay kentinde 2 haftadır devam eden tam kapanmanın ardından vaka sayıları düşüşe geçti. Şanghaylı sağlık yetkilisi Wu Qianyu, “Kentteki salgın durumu geçtiğimiz günlere göre düşüşe geçti. Topluluk yayılımı etkili şekilde engellendi” dedi. Qianyu ayrıca belirlenen 7,85 milyon kişinin dışarı çıkabileceğini ve fabrikalara dönebileceğini söyledi.

ABD'li otomobil üreticisi Tesla, düşüşe geçen vaka sayılarının ardından Şanghay'daki fabrikasında yeniden üretime başladığını duyurdu.

Şanghay'da dün 2 bin 494 semptomatik, 16 bin 407 asemptomatik vaka tespit edilmişti. Kovid-19 nedeniyle 7 kişinin hayatını kaybettiği kente, ölenlerden 2'sinin ileri akciğer kanseri ve çeşitli hastalıklara, 5 kişinin ise kalp ve diyabet gibi ciddi sağlık sorunlarına sahip olduğu açıklanmıştı.

Hindistan'da rekor vaka artışı

 

Bir ülkede Kovid vakaları sıfırlandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)