BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSandıklara gidip irademizi ortaya koymamız lazım----

Sandıklara gidip irademizi ortaya koymamız lazım

Sandıklara gidip irademizi ortaya koymamız lazım
10 Şubat 2017 - 06:21 www.finansgundem.com

TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Ensar Vakfı'nın bir açılışında referanduma ilişkin konuştu

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, ''15 Temmuz bizim millet olarak bağımsızlığımız için nedenli fedakarlık yapabileceğimizin yeni bir nişanesi oldu.'' dedi.

Erdoğan, Lüleburgaz ilçesinde Ensar Vakfı Şubesi'nin açılışının ardından bir restoranda vakıf üyeleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Ensar Vakfı'nın önemli çalışmalara imza attığını belirtti.

Türkiye'nin enteresan bir süreçten geçtiğini belirten Erdoğan, dünyanın da bir belirsizlik içerisinde ilerlediğini söyledi.

İtalya'da yapılan referandumda "hayır" çıkması ile İtalya'nın geleceğinin karanlığa büründüğünü ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

'Avrupa'nın genelinde bir liderlik sıkıntısı yaşanmakta. Dünyada sosyal sıkıntılar yaşanmakta. Orta Doğu'da ciddi çalkalanmalar yaşanıyor. Suriye'de Esed'in zulmünden şehit olan insanlar var. 3 milyonu bizim ülkemizde. Onlara Türkiye'de ensarlık etmeye çalışıyoruz. Allah kimseyi vatansız bırakmasın.

15 Temmuz darbe girişimini yaşadık. Ardından şehitlerimizin evlerini ziyaret ettik, gazilerimizi hastanelerde ziyaret ettik. Hepsinin söylediği bir ortak cümle vardı, 'o gece o anda şunu düşündük, bu darbe başarılı olmuş olsa bizim gidecek başka yerimiz yok.' Nereye gideceksin. Suriye'de iç savaş, Irak'ta karışıklık, İran dağlık bir bölge, buradan 80 milyon insanı kim taşıyabilir. Yunanistan, Bulgaristan'mı sana kucak açacak. Gidecek başka bir yerimiz yok.''

Bağımsızlığın çok önemli olduğunun altını çizen Erdoğan, ''15 Temmuz bizim millet olarak bağımsızlığımız için nedenli fedakarlık yapabileceğimizin yeni bir nişanesi oldu. 1915'te Çanakkale'de neyi ortaya koyduysa bu millet, Kurtuluş Savaşı'nda neyi ortaya koyduysa bu millet bağımsızlığı için tekrar ortaya canını siper edebileceğini göstermiş oldu. Türk milleti göğsünün imamla dolu olduğu yeniden göstermiş oldu. O iman bu topraklar üzerinde, bu milletin bin yıldır, onuruyla, namusuyla, şerefiyle yaşayışının teminatı oldu. Bu topraklarda bizim çimentomuz oldu.'' diye konuştu.

Referandum süreci

Bilal Erdoğan, referanduma ilişkin de değerlendirmelerde de bulundu.

Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunlara kimsenin kanmayacağını aktaran Erdoğan, Türk milletinin kenetlenerek, uyanık olması gerektiğini vurguladı.

Yaklaşık 2 ay içerisinde Türkiye'de bir referandum yapılacağını anımsatan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Elhamdülillah bir liderimiz var. Liderimiz varken, dünya bu belirsiz sularda sürüklenirken, şu reformu da gerçekleştirebilirsek, inanın Tayyip Erdoğan hayattayken değil, Tayyip Erdoğan sonrasında bu ülkede yeniden bizi birbirimize düşürememeleri için bizim bu sisteme ihtiyacımız var. Tayyip Erdoğan kadar karizmatik, güçlü bir lider olmadığı zamanda bu ülkeyi istikrarlı bir şekilde yönetilebilir kılmamız lazım.

Gerçekleştirilecek olan referandumda, çok güçlü bir şekilde bağımsızlığımızın teminat altına alacak bir sistemi egemen kılmak için sandıklara gitmemiz lazım. İrademizi ortaya koymamız lazım. Nasıl 15 Temmuz'da bağımsızlığımıza sahip çıkma iradesini, canlarımız, kanlarımızla ortaya koyduysak, bir oyumuzla da olsa referandum sandığında bu iradeyi ortaya koymamız gerekiyor. Tayyip Erdoğan'ın bu referanduma kendisini için inanın bir ihtiyacı yok. Bu iş Türkiye için önemli. Böyle önemli bir reformu ancak Tayyip Erdoğan başımızdayken gerçekleştirebiliriz. Bu referandum önemli.''

Erdoğan, yüzde 60'ın üzerinden bu referandumu geride bırakacaklarına inandığını kaydetti.

Programda Ensar Vakfı Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz da birer konuşma yaptı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)