BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiSamsung'dan devrim gibi teknoloji----

Samsung'dan devrim gibi teknoloji

Samsung'dan devrim gibi teknoloji
21 Haziran 2013 - 15:46 www.finansgundem.com

Samsung yeni duyurduğu tabletlerde iki işletim sistemini aynı anda kullandı

Samsung, Android mi, Windows 8 mi kavgasından çok sıkılmış olacak ki, bize her ikisine de sahip olan bir cihaz sunuyor.
Üstelik her iki işletim sistemi de, gücünü Intel'in Haswell çipinden alıyor. Samsung’un yeni tabletlerinde, eğer Android'le çalışıyorsanız ve Windows 8'e geçmek isterseniz, tek yapmanız gereken, ekranın alt kısmındaki Windows düğmesine basmanız. Tersi içinse, Windows 8 Başlangıç ekranındaki karolar arasında görülen Android karosuna tıklamanız gerekiyor.
Dikkatimizi çeken önemli detaylardan biri de, Android uygulamalarını, Windows 8 Başlangıç ekranına sabitleyebiliyor oluşumuz. Bu sayede, örneğin Google Maps Android uygulamasını, Android'e geçmeden kullanmanız bile mümkün olabiliyor.

ATIV Q, hiç kuşkusuz, Samsung'un piyasaya sürmeye hazırlandığı en etkileyici ürünlerden biri. Android – Windows 8 işletim sistemlerinin beklenmeyecek derecede uyumlu çalışması, klavyeli kullanımın son derece rahat oluşu, yüksek performansı ve işçilik kalitesiyle ATIV Q, önümüzdeki aylara damga vuracak bir cihaz gibi görünüyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)