BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSamsung kredi kartı çıkardı----

Samsung kredi kartı çıkardı

Samsung kredi kartı çıkardı
27 Eylül 2022 - 11:26 www.finansgundem.com

Samsung, Hindistan'da kredi kartını piyasaya sürdü. Yeni kredi kartı hem indirim hem de havalimanlarında önemli avantajlar sunacak.

FİNANSGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

Teknoloji devi Samsung, Hindistan'da ortak markalı bir Visa kredi kartı başlatmak için Axis Bank ile işbirliği yaptı. Samsung Axis Bank kredi kartının iki çeşidi olacak: Visa Signature ve Visa Infinite. Her ikisi de kart sahiplerine tüm Samsung ürünleri ve satın alımlarında farklı limitlerle %10 nakit para iadesi sunacak.
Kart sahipleri ayrıca ortak işyerlerinde yaptıkları harcamalardan ödüller kazanabilir ve havalimanı dinlenme salonu erişimi gibi diğer avantajlardan yararlanabilecek.

Samsung South-West Asia Başkanı ve CEO'su Ken Kang konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Visa tarafından desteklenen Samsung Axis Bank Kredi Kartı, müşterilerimizin Samsung ürünlerini satın alma ve hizmetlere harcama şeklini değiştirecek Hindistan'a özgü bir sonraki büyük yeniliğimizdir."
Visa Hindistan ve Güney Asya grup ülke müdürü Sandeep Ghosh,: "Araştırmamız, her 4 Hintli tüketiciden 3'ünün her yıl en az bir elektronik cihaz veya cihaz satın aldığını gösteriyor. Samsung ve Axis Bank ile ortaklaşa ev aletleri ve yaşam tarzı ürünlerinde güçlü bir ürün piyasaya sunduğumuz için mutluyuz" dedi.

Samsung ve Bill Gates'in vakfından sıradışı tuvalet prototipi

 

Turkcell ve Samsung’dan stratejik iş birliği

 

Samsung cirosunu beklentilerin üzerinde artırdı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)