BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Şampiyonlar Ligi pizzası' tartışma yaratmıştı: UEFA davayı geri çekti!----

'Şampiyonlar Ligi pizzası' tartışma yaratmıştı: UEFA davayı geri çekti!

'Şampiyonlar Ligi pizzası' tartışma yaratmıştı: UEFA davayı geri çekti!
02 Şubat 2022 - 11:31 www.finansgundem.com

Almanya'daki bir pizzacının menüsünde bulunan en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi ismine benzer pizza gündem oluşturdu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan UEFA telif davası açmayacağını belirtti.


Almanya'nın Giessen kentindeki bir restoran, Avrupa’daki futbol kulüplerinin en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi ismine benzer bir şekilde 'Champignons League' adında bir pizza satışa çıkardı.

Geliştirilen 'Champignons’ pizzasının mantarlı pizza anlamına geldiğini söyleyen şirket, geçtiğimiz Pazartesi günü Instagram hesaplarında Avrupa futbolunun yönetim organından aldıkları ve pizza adına yasal işlem yapılması tehdidinde bulunan bir mektubu gösteren bir resim yayımladı.

NTV'deki habere göre; Konuyla ilgili yeni bir açıklamada bulunan UEFA, Alman restoranına ve 'Champignons League' pizzasına karşı yasal işlem başlatmamaya karar verdiğini duyurdu.

"UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ, KULAĞA LEZZETLİ GELEN BU PİZZANIN YANINDA MUTLU BİR ŞEKİLDE YAŞAYABALİR"

UEFA, "aşırı gayretli bir yerel ticari marka temsilcisini" eyleme geçme tehdidinde bulunma kararını suçladı.

Yapılan açıklamada, "UEFA, fikri mülkiyetinin korunmasını ciddiye alıyor ancak bu örnek aşırı hevesli bir yerel markanın çok aceleci davranması durumu gibi görünüyor” derken, "UEFA Şampiyonlar Ligi, kulağa lezzetli gelen bu pizzanın yanında mutlu bir şekilde yaşayabilir" ifadelerini kullandı.

UEFA’nın açıklamasının ardından konuyla ilgili açıklamada bulunan restoran ise, "Geç saatte son dakika haberi, Champignons Ligi olduğu yerde kalıyor" dedi.

Dominos Pizza'ya siber saldırı

 

Domino's Pizza'dan siber saldırı iddialarına ilişkin açıklama

 

İngiliz hükümetinde bir skandal daha: Pizza partisi!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)