BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞampiyon Vakıfbank----

Şampiyon Vakıfbank

Şampiyon Vakıfbank
22 Nisan 2013 - 22:09 www.finansgundem.com

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi play-off final serisi üçüncü maçında rakibini mağlup eden Vakıfbank şampiyon oldu

Vakıfbank, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası'nın ardından ligde de mutlu sona ulaşarak, sezonu 3 kupayla tamamladı.
Büyük bir çekişmeye sahne olan serinin ikinci maçının ardından üçüncü maçta rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Vakıfbank maçı 3-1 kazanarak seriyi 3-0 yaptı ve mutlu sona ulaştı. Tarihinde 7. kez lig şampiyonluğuna ulaşan Vakıfbank, yenilgi yüzü görmeden 47 maçlık galibiyet serisiyle kırılması zor bir rekora imza attı. Öte yadan Vakıfbank, ligdeki 7 yıllık şampiyonluk özlemine de son verdi.
Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Vakıfbank oldu. İlk teknik molaya 8-5 önde giren Vakıfbank, bloklardaki başarısını sürdürerek arayı açmaya başladı. Ancak 4 sayılık seri yakalayan Eczacıbaşı Vitra, skoru 14-13 yaparak farkı 1 sayıya indirdi. Fakat oyunun kontrolünü elinde tutan Vakıfbank ikinci teknik molaya da 16-13 üstün girdi ve seti de 25-22 kazandı.
İkinci sete de hızlı giren Vakıfbank, ilk teknik molayı 8-7 önde geçti. Eczacıbaşı Vitra’nın arayı kapatmasına izin vermeyen Vakıfbank farkı açmaya devam etti ve ikinci teknik molaya da 16-12 üstün girdi. 4 sayılık seri yakalayarak sete ortak olan Eczacıbaşı Vitra, 21-20 öne geçti. Ancak üstünlüğü yeniden ele geçiren Vakıfbank, seti 25-23 kazanarak 2-0 öne geçti.
Üçüncü sete Eczacıbaşı Vitra daha etkili başladı. Oyundan kopmayan Eczacıbaşı ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. İkinci teknik molayı da üstün geçen Eczacıbaşı Vitra, Neslihan ile etkili olarak arayı açmaya devam etti. Vakıfbank’ın sete ortak olmasına izin vermeyen Eczacıbaşı Vitra seti 25-19 kazanarak durumu 2-1 yaptı.
Maçın dördüncü seti karşılıklı alınan sayılarla başladı. İyi servis atan Eczacıbaşı Vitra, ilk teknik molaya 8-6 önde giren taraf oldu. Bloklarda da etkili olmaya başlayan Eczacıbaşı Vitra, skoru 12-8’e getirerek 4 sayılık avantaj yakaladı. Brakocevic’in üst üste aldığı sayılarla aranın açılmasına izin vermeyen Vakıfbank, ikinci teknik molaya 16-14 geride girdi.
Brakocevic’in etkili oyunu ile 17-16 öne geçen Vakıfbank, Neslihan’ı durdurmayı başaramayınca Eczacıbaşı Vitra 19-17 öne geçti. Yeniden sahneye çıkan Brakocevic ile üst üste sayılar alan Vakıfbank, arayı kapatarak skoru 22-20 yaptı ve öne geçti. Üstünlüğünü koruyan Vakıfbank, seti 25-20 maçı da 3-1 kazanarak şampiyonluğa ulaştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)