BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞampiyon Trabzonspor----

Şampiyon Trabzonspor

Şampiyon Trabzonspor
30 Nisan 2022 - 23:45 www.finansgundem.com

Trabzonspor, Süper Lig'in 35. haftasında Antalyasporspor ile 2-2 berabere kaldı ve ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Süper Lig'de şampiyon Trabzonspor! Bordo-mavililer, ligin 35. haftasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı ve şampiyonluğa ulaştı.

Abdullah Avcı'nın öğrencileri, henüz 3. dakikada Cornelius ile öne geçerken devreye 1-0'lık üstünlükle girmeyi başardı.  Antalyaspor, 51. dakikada Ndao ile skoru eşitlerken konuk ekip 4 dakika sonra penaltı kazandı.Trabzonspor'un file bekçisi Uğurcan Çakır, 56. dakikada Fredy'nin kullandığı penaltıda gole izin vermedi skoru 1-1'de tutmayı başardı. Dakikalar 62'yi gösterdiğinde sahneye Dorukhan Toköz çıktı ve skoru 2-1 yaptı. Son sözü ise 80. dakikada Wright söyledi.

Puanını 77'ye çıkaran ve ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğuna ilan eden Trabzonspor, 7. kez mutlu sona ulaştı. 7. kez Süper Lig'in en büyüğü olan Karadeniz ekibi, 38 yıllık şampiyonluk hasretine son verdi.

Zorlu karşılaşmada hakem Atilla Karaoğlan görev aldı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)