BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞampiyon Farah’ı çocukken İngiltere’ye kaçırmışlar----

Şampiyon Farah’ı çocukken İngiltere’ye kaçırmışlar

Şampiyon Farah’ı çocukken İngiltere’ye kaçırmışlar
12 Temmuz 2022 - 10:02 www.finansgundem.com

Olimpiyat kahramanı Farah, babası iç savaşta öldükten sonra başka bir çocuğun adı altında Somali'den İngiltere'ye kaçırıldığını açıkladı.

FİNANSGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

Mo Farah, küçük bir çocukken İngiltere'ye sahte bir isimle kaçırıldığını ve hizmetçi olarak çalışmaya zorlandığını açıkladı.

Dört kez olimpiyat şampiyonu Farah, kendisine verilen ismin aslında Hüseyin Abdi Kahin olduğunu açıkladı. Farah, “Gerçek şu ki, düşündüğünüz kişi değilim" dedi ve gerçek hikayesini "Ne pahasına olursa olsun" her şeyi anlatan bir belgeselde anlatması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Ailem Birleşik Krallık’ta hiç yaşamadı

Mo Farah, “Asıl hikaye, Somaliland'da, Somali'nin kuzeyinde, Hüseyin Abdi Kahin olarak doğdum. Geçmişte söylediklerime rağmen, ailem hiç Birleşik Krallık'ta yaşamadı” dedi.

Mo Farah, yasadışı bir şekilde İngiltere'ye kaçırıldığını ve ilk yıllarını ev hizmetinde geçirdiğini söyledi. Olimpiyat şampiyonu, kendisini İngiltere'ye getiren kadının ailesinin kendisine iyi bakmadığını söyledi. Çevresindekilerin desteğiyle gerçekleri açıklayan Farah, yakında bu hikayeyi bir belgesel olarak çekmeyi planladıklarını belirtti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)