BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞampiyon bugün belli oluyor----

Şampiyon bugün belli oluyor

Şampiyon bugün belli oluyor
22 Mayıs 2013 - 18:25 www.finansgundem.com

Fenerbahçe ile Trabzonspor bu akşam 20.45'te Ziraat Türkiye Kupası finalinde Ankara’da kozlarını paylaşacak

FENER 6 EKSİKLE KUPAYI İSTİYOR
Sarı lacivertliler, bu akşam 3 as oyuncusundan yoksun olacak.Ligde ve Avrupa’daşampiyonluğa ulaşamayan F.Bahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götürerek sezonu mutlu tamamlamak istiyor. Sarı lacivertliler bu akşamki maça 6 oyuncusundan yoksunçıkacak. Cezalı olan Volkan Demirel ve Raul Meireles ile sakatlıları bulunan Selçuk Şahin, Serdar Kesimal kupa finalinde forma giyemeyecek. 19 Yaş Altı Milli Takım kampında bulunan Salih Uçan ve Recep Niyaz da Trabzonspor’a karşı yok.
KOCAMAN TARİHE GEÇECEK
F.Bahçe’nin hocası Aykut Kocaman bugün takımı şampiyonluk yaşarsa üst üste kupada mutlu sona ulaşan hoca olup tarihe geçecek.
KAKAS'IN SİLDİĞİ 5 İSİM KADRODA YOK
Trabzon’da, Colman, Bamba, Alanzinho, Janko ve Emerson Ankara’da olmayacak. Kupa için Ankara’ya umutlu gelen Trabzonspor’da 5 ismin üzeri tamamen çizildi. Bordo mavili takımın teknik direktör Tolunay Kafkas’ın kadroya dahil etmediği Colman, Bamba, Alanzinho, Janko ve Emerson’un bundan böyle takımda kalmasının mümkün olmadığı iddia edildi. Karadeniz Fırtınası’nda bu akşamki kritik karşılaşma öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
FİNAL MAÇINDA ANKARA'DA İLK KEZ X-RAY CİHAZI KULLANILIYOR
Ankara 19 Mayıs Stadı'nda bu akşam Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde güvenlik tedbirleri erken başladı. Öğle saatlerinde bariyerler kurulup, stat kompleksi içine kartsız hiç kimse alınmadı.
Polisler bariyer taşıyıp geçiş yerlerinin düzenini alırken, Trabzonsporlu ve Fenerbahçeli taraftarların maç saatine doğru tansiyon arttıkça bir araya gelmemeleri için önlem alındı. Şehirde ise taraftarlar gün boyu parklar ve caddelerde yan yana gezdi.
Bu arada Ankara'da Türk spor tarihinde ilk kez X-Ray cihazı kullanılacak. Taraftarlar, tribüne geçmeden önce stadın dış kapısından X-Ray cihazına sokulacak. Arama noktalarındaki cihazlarda tespit edilen kesici, delici maddeler tribüne sokulmayacak. Arama noktalarında trafik polisleri de yer alacak ve gerek görüldüğü takdirde bazı taraftarlara alkol kontrolü yapılacak.
ANITKABİR'DE FENERBAHÇE-TRABZON DOSTLUĞU
3 Temmuz'dan bu yana iki camia arasında gerginliklere neden olan süreç, Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi yerini dostluk rüzgarlarına bıraktı. Karşılaşma için İstanbul ve Trabzon'dan Ankara'ya gelen sarı-lacivertli ve bordo-mavili taraftarlar, Anıtkabir'i ziyaret ederken birlikte dostluk fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Maçtan önce Ata'nın huzuruna çıkan iki takımın taraftarları dostluk örneği sergileyip finalin centilmence geçmesini dilediler.
Fenerbahçeli ve Trabzonsporlu taraftarlar, aralarında bir husumet olmadığını ve her zaman dost olduklarını söylediler. Zaman zaman yöneticilerin, zaman zaman sahada futbolcuların ve basının gerginliklere neden olacak açıklamalar ve uygulamalar yaptığına dikkat çeken taraftarlar, "Biz her zaman dostuz. Biz Fenerbahçeli veya Trabzonsporlu olabiliriz, ama önce insanız. Hepimizin başka takımları tutan kardeşleri, akrabaları, arkadaşları var. Bunu sadece bir futbol, seyretmesi güzel bir oyun olarak bırakmalıyız" diye konuştular.
DHA'ya özel açıklamalar yapan Fenerbahçeli taraftarlar daha emin konuşup "kazanırız" derken, en güvendikleri isimlerin ise Sow, Kuyt ve Webo olduğunu ifade ettiler. Trabzonsporlu taraftarlar ise final öncesi temkinli konuşup, maçın normal süresinin berabere bitip uzatmalara gideceğini öngördüler.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)