BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞamil Tayyar'dan flaş darbe iddiası----

Şamil Tayyar'dan flaş darbe iddiası

Şamil Tayyar'dan flaş darbe iddiası
06 Eylül 2016 - 14:08 www.finansgundem.com

"İsterlerse beni partimden atsınlar" diyen AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, 15 Temmuz darbe girişiminin A Takımı'nın işbaşında olduğunu belirterek, "İsterlerse beni partimden atsınlar" resti çekti ve iddialarını sıraladı.

Tayyar, "Darbenin A Takımı hala işbaşında. Pazarlığa oturacaklar, yeni talepleri olacak. Bizi yeni bir tehlike bekliyor." diye konuştu.

HALA DARBE TEHLİKESİ VAR

FETÖ operasyonlarını değerlendiren Şamil Tayyar, "B ve C Takımı operasyona takıldı, A Takımı iş başında! Millet bizi 4 defa çakıldığımız yerden kaldırdı. Bunu ne zamana kadar yaparlar. Hala darbe tehlikesi var. Sayın Cumhurbaşkanımız 'İstihbarat zaafı var, bunu eniştemden öğrendim' diyorsa tepeden değişiklik gerek. Operasyonlarda paralelci olmayanları eliyorlar. Daha dün birini ben kurtardım." dedi.

BİZİ YENİ BİR TEHLİKE BEKLİYOR

Darbeyi yapan A takımının halen işbaşında olduğunu da vurgulayan Tayyar, "Pazarlığa oturacaklar.Talepleri olacak. Bizi yeni bir tehlike bekliyor" diye konuştu.

Gökçek'ten 'görevden alınacak' iddialarına yanıt

 

Darbe gecesinin yeni görüntüleri ortaya çıktı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)