BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSami Alan'ın CEO'luk dönemi kısa sürdü----

Sami Alan'ın CEO'luk dönemi kısa sürdü

Sami Alan'ın CEO'luk dönemi kısa sürdü
19 Kasım 2013 - 00:57 www.finansgundem.com

​28 Eylül 2013 tarihinde Onur Air'e Genel Müdür (CEO) ve İcra Kurulu Başkanı olarak atanan Sami Alan, görevden alındı


Onur Air'den yapılan açıklamada,  "18 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı'nda varılan karşılıklı mutabakat uyarınca Sayın Sami Alan görevine Yönetim Kurulu Danışmanı olarak devam edecektir.
Şirketimiz Genel Müdürlük makamına Yönetim Kurulu tarafından prensip anlaşmasına varılmış olan Sayın Teoman Tosun'un ataması yapılmıştır. Sayın Teoman Tosun, gerekli prosedürlerin tamamlanmasıyla birlikte Onur Air Genel Müdürlük görevine kısa süre içerisinde başlayacaktır" denildi.
Onur Air'in sahibi Mahdi Shams ile el sıkışan Teoman Tosun, uzun süredir herhangi bir görevde bulunmuyordu. Son olarak Best Havayolları'nda genel müdürlük görevini yürüten Tosun, öncesinde ise FLY Havayolları genel müdürlüğünü yapmıştı.
Teoman Tosun'un adı Sami Alan'dan önce de genel müdürlük için geçiyordu. Ancak Alan'ın Atlasjet'ten ayrılmasından sonra Onur Havayolları sürpriz bir şekilde Alan ile yola devam etme kararı almıştı.
52 GÜN GENEL MÜDÜRLÜK YAPABİLDİ
Havacılık sektoründe 13 yıllık deneyimi içerisinde Amerika ve Türkiye'de pek çok ticari ve üst yönetim rolü üstlenen Sami Alan, 2004-2012 yılları arasında THY'de çalıştıktan sonra, Atlasjet'in İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürütmüştü. Alan, Onur Air'e büyük ümitlerle gelmişti. Alan'ın Onur Air macerası sadece 52 gün sürdü
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)