BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSalzburg'dan Fenerbahçe'yi şok eden açıklama----

Salzburg'dan Fenerbahçe'yi şok eden açıklama

Salzburg'dan Fenerbahçe'yi şok eden açıklama
01 Ağustos 2013 - 11:02 www.finansgundem.com

Salzburg Teknik Direktörü Roger Schmidt maçın hakemi hakkında Fenerbahçe'yi şaşırtan bir açıklamada bulundu

Salzburg Teknik Direktörü Roger Schmidt, Portekizli hakemini vatandaşı Bruno Alves'e tolerans gösterdiği gerekçesiyle eleştirdi.
Red Bull Salzburg Teknik Direktörü Roger Schmidt son dakika golüyle galibiyeti kaçırdıkları için çok üzgün olduklarını söylerken, maçın Portekizli hakemi Gomes’e tepki gösterdi.
Alman çalıştırıcı, “1-1’lik skor bizde hayal kırıklığı yarattı. Son dakikada gol yememeliydik. Portekizli hakem özellikle vatandaşı Bruno Alves’e karşı fazla iyi niyetliydi. Yaptığı sertlikleri görmezden geldi” dedi.
Öte yandan Schmidt,  sonuç olarak üzgün olduklarını belirterek, "Çok pozisyona girdik ve atamadık. Biz bu maçtan sonra da umutlu bakıyoruz. Biliyoruz Fenerbahçe evinde güçlü bir takım ve çok zor bir deplasman olacak. Ama savunmamız bugün rakibimize fazla pozisyon vermedi. Bu nedenle umutlu bakıyoruz" ifadesini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)